Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mysleli ste si, že divoké reality šou nemajú u nás miesto? Omyl! Jedna mieri na Slovensko

Televízia Markíza sa chystá robiť výrazné zmeny v rámci svojej streamovacej platformy Voyo. Súčasťou bude návrat klasických reality šou, ktoré pred 15 rokmi kraľovali slovenským obrazovkám. Na Vyvolených alebo Big Brother, či Hotel Paradise sa asi ťažko dá zabudnúť.

17.04.2021 07:00
love island, Foto:
Televízia Markíza posunie tvorbu televízneho obsahu novým smerom. Zameria sa produkciu výhradne pre vlastnú streamovaciu platformu Voyo.
debata (2)

A práve na veľmi podobný námet, ako je posledná menovaná šou, staví Markíza. Aktuálne hľadá účinkujúcich do reality šou Love Island. Jedna vila pri mori na Kanárskych ostrovoch, jemný piesok na pláži, osviežujúci bazén, spaľujúce slnko, večerné grilovačky alebo spoločné úlohy a hry – mladí ľudia zo Slovenska a Česka majú teraz šancu zažiť tie najšťavnatejšie tri mesiace svojho života, a ako čerešničku na torte získať lásku i úžasnú výhru.

tvoja tvár znie povedome, Čítajte aj Tvoja tvár znie povedome predvádza šialené kúsky! A Slováci ich vo veľkom sledujú

Podstata šou Love Island je jednoduchá: desať žien a desať mužov sa na tri mesiace spoločne zavrie do jedného priestoru, ktorý okrem samotnej vily zahŕňa napríklad aj bazén, posilňovňu alebo gril a relax zónu. Nebude im vôbec nič chýbať, aby si mohli naplno užiť úplne všetko, čo Love Island ponúka…

Počas súťaže spolu účastníci flirtujú, tvoria páry, zase ich rozbíjajú, zbližujú sa, formujú spojenectvá, intrigujú, a to všetko s jasným cieľom – dostať sa do finálovej dvojice. A čo si vyberú potom? Zláka ich vidina kopy peňazí, alebo budú radšej hlasovať pre lásku a spoločné šťastie? To tu ešte nebolo!

Reality šou Love Island sa bude odohrávať v... Foto: TV Markíza
love island, vila, luxusná vila, rezidencia, Reality šou Love Island sa bude odohrávať v luxusnej vile na Kanárskych ostrovoch.

Milióny mladých ľudí po celom svete túto šou skrátka milujú. Love Island už slávil úspechy napríklad vo Veľkej Británii, v USA, Austrálii, Nemecku, Holandsku alebo Poľsku, a teraz mieri na Slovensko a do Česka. Markíza predstavuje tento formát ako prvý z dlhého radu tých, ktoré sú produkované primárne pre vysielanie na Voyo.

firefly lane, katherine heigl, Čítajte aj Návrat problémovej herečky s pošramoteným renomé: Naplno hviezdi v rafinovanej dráme

Diváci neprídu vďaka televíznym kamerám a intenzívnej komunikácii na sociálnych sieťach ako o spoločné aktivity „ostrovanov“, tak ani o ich súkromné taktiky, nápady a plány. Stratégia je totiž jasná – vydržať v páre až do konca a nenechať sa vyradiť. Ale ako to už býva, nikto si nemôže byť ničím istý, napríklad ani tým, či sa počas hry náhodou neobjavia noví „ostrovania“, ktorí zamiešajú už rozdanými kartami, rozdelia osvedčené dvojice, vytiahnu na výslnie doterajších outsiderov a prinesú turbulentnú dávku nového náboja na všetkých frontoch.

Reality šou by sa mala k predplatiteľom Voyo dostať počas tohtoročnej jesene.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #reality šou #Love Island #oseriáloch #televízia Markíza