Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácka Tvár prvýkrát so zakopnutím: Svoj rekord nezopakovala, napraví to Veľká noc?

Aj napriek miernemu poklesu sledovanosti je šou Tvoja tvár znie povedome obrovským jarným úspechom pre Markízu. Kým pred dvoma týždňami relácia dosiahla na svoje maximá v celej histórii vysielania, počas ostatnej nedele krivka sa nečakane prepadla smerom nadol.

03.04.2021 07:00
tvoja tvár znie povedome, Foto:
Markíza si pomôže Tvárou aj počas Veľkej noci.
debata (1)

Veľkú šancu na reparát má Tvár počas tejto nedele, keďže Markíza pokračuje vo vysielaní premiérových častí aj počas sviatkov. A práve ďalšie kolo je jedným z highlightov Veľkej noci a televízia na nej postavila aj silné promovanie. Aj napriek nezopakovaniu rekordu, bola markizácka šou najsledovanejším nespravodajským programom nedele.

V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla štvrtá premiérová epizóda 6. série stále vysoký rating 9,9% a nadpriemerný trhový podiel 27,8%.

Ďalšie kolo korunované víťazstvom komičky a moderátorky Evy „Evelyn“ Kramerovej za stvárnenie slávnej americkej speváčky Jennifer Lopez, si nenechalo ujsť celkovo 511-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

Pre porovnanie, tretia časť, ktorá si siahla na svoj doterajší top rekord dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 rekordný rating 11,3%, ktorý je v rámci doterajšej histórie šou najvyšší od októbra 2016, ako aj vysoko nadpriemerný trhový podiel 30%.

Túto epizódu si nenechalo ujsť celkovo 582-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo bol taktiež najlepší výkon šou od októbra 2016.

Tvoja tvár znie povedome tak z týždňa na týždeň prišla o 71-tisíc divákov, čo možno už charakterizovať ako nepríjemné zakopnutie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Tvoja tvár znie povedome #oseriáloch #televízia Markíza