Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Podarilo sa! Aj napriek korone sa podarilo RTVS nakrútiť novú sériu obľúbenej šou

Ste hladní po vedomostiach? Dobrá správa! RTVS vracia do vysielania šou Čo ja viem s Marcelom Merčiakom. Už v piatok 19. marca dostane na Jednotke priestor kombinácia skvelej zábavy, otázok a odpovedí z rôznych oblastí.

19.03.2021 07:00
čo ja viem, Foto:
Šou sa musela v novej sérii prispôsobiť pandemickej situácii.
debata

Ôsma séria zábavno-súťažnej šou Čo ja viem však prinesie kvôli aktuálnej pandémii koronavírusu aj niekoľko zmien. Nakrúcanie novej série prebehlo počas februára. Zúčastnilo sa ho 60 študentov, ktorí boli prítomní priamo v štúdiu. Štáb pritom dodržiaval prísne hygienické a bezpečnostné opatrenia. Každý, kto bol na nakrúcaní prítomný, bol v každý deň výroby relácie podrobený testovaniu.

Dvanásť nových častí už tradične ponúkne divákom možnosť zapojiť sa priamo do súťaže aj divákom pri televíznych obrazovkách. V aktuálnej pandemickej situácii je o to viac atraktívny interaktívny prvok súťaže, pri obrazovkách si môžu totiž spestriť piatkové večery celé rodiny a jednotliví členovia domácností môžu vďaka mobilnej aplikácii súťažiť medzi sebou.

Na obrazovky RTVS mieri už ôsma série obľúbenej... Foto: RTVS
čo ja viem, marcel merčiak, Na obrazovky RTVS mieri už ôsma série obľúbenej šou Čo ja viem.

V šou sa proti sebe postavia tri známe osobnosti Slovenska a študenti. Úlohou všetkých súťažiacich bude odpovedať na otázky týkajúce sa všeobecných vedomostí z oblastí od hudby, cez históriu, až po vedeckú oblasť. V prvej epizóde 8. série budú známymi hosťami Slávka Halčáková, Kali a Ján Lašák.

Šou má aj silný charitatívny rozmer. Víťaz venuje nahratú sumu tým, ktorí to najviac potrebujú. Ako prebiehalo odovzdávanie šeku, ukáže šou Čo ja viem vždy v závere jednotlivých epizód.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Marcel Merčiak #Čo ja viem #oseriáloch #koronavírus