Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc na Jojke: Filmové premiéry, ktoré budete chcieť vidieť! Zábava je zaručená

Na veľkonočné sviatky sa starostlivo pripravila aj televízia JOJ. Na svojich obrazovkách ponúkne, podobne, ako minulý rok, zmes premiér filmov pre celú rodinu. Nebude chýbať ani zábava v podobe špeciálneho Inkognita, ktoré je už tradíciou.

19.03.2021 07:00
toy story 4, mária magdalena, inkognito, Foto:
Jojka počas Veľkej noci ponúkne zábavu pre celú rodinu.
debata (1)

Jojka čiastočne otvorí sviatočnú vysielaciu štruktúra už počas Zeleného štvrtka, keď sa do poobedného programu vkradne o 15:20 repríza rozprávky Doba ľadová a po nej bude 17:10 nasledovať Doba ľadová: Veľkonočné prekvapenie. Inak bude celodenné vysielanie vyzerať štandardne. Podvečer nebude chýbať šou Bez servítky a večerný program bude zložený z klasickej kombinácie – Nový život, politickej relácie Na hrane a priestor dostanú glosátori v obľúbenej relácii relácii Sedem.

Veľký piatok

Podobne, ako konkurenčná Markíza, naplno sa sviatočné vysielanie aj na Jojke rozbehne počas Veľkého piatku (2. apríl). Hneď skoro ráno zopakuje rozprávky o Dobe ľadovej z prechádzajúceho dňa. O 9:30 sa na obrazovkách objaví dobrodružný film Flynn Carsen: Honba za kopijou osudu, nasledovať bude film Dračie srdce, o 13:50 bude k dispozícii film Red Dog 2. Päť minút pred šestnástou zreprízuje film Vládkyňa zla s Angelinou Jolie, pôjde o prvú časť. Druhé pokračovanie malo premiéru iba počas tohtoročných Vianoc. Podvečerný program bude uzatvárať cooking šou Bez servítky.

Večerný program už bude premiérový. Jojka si pre divákov pripravila lahôdku v podobe nového spracovania príbehu o Márii Magdaléne. O 23:20 si diváci budú môcť pozrieť film Nie si to ty.

Biela sobota

Sobotné ráno na Jojke bude mať klasickú podobu, program sa nebude meniť kvôli Veľkej noci. Je štandardne zložený z pásma animovaných rozprávok, na ktoré nadviažu reprízy starších jojkárskych seriálov ako Naši, Prázdniny alebo Svet podľa Evelyn. Všetko sa zmení krátko pred obedom, keď do vysielania sa dostane repríza romantickej komédie Začarovaní a o 14:10 mnohých poteší stálica Pretty Woman.

Pomerne netradičná situácia nastane v podvečer, keď televízia uvedie jednu zo svojich ťažiskových premiér už o 16:50. Pôjde o animovanú rozprávku Toy Story 4. Spravidla Jojka uvádzala tento typ filmov v prime-time, neraz bola síce na tento krok kritizovaná zo strany divákov. Počas sviatkov tieto výčitky vypočuje a vysunie atraktívny titul do podvečerného pásma.

Hlavný večerný program bude postavený na filmoch Môj kamoš špión, Chatrč a neskoro v noci trilerom Medzi náhrobnými kameňmi.

Veľkonočná nedeľa

Počas veľkonočnej nedele Jojka hneď zrána zreprízuje premiéru zo soboty v podobe Toy Story 4, nasledovať bude Vládkyňa zla. O 10:40 si budú môcť pozrieť v repríze najnovšie hollywoodske spracovanie o Noemovej arche s názvom Noe, v hlavnej úlohe s Russelow Crowom a Emmou Watsonovou. O 13:40 nebude chýbať obľúbená klasika Soľ nad zlato.

Poobedný program bude zložený z premiér a diváci neprídu o svoje obľúbené voľnočasové magazíny, na ktoré sú zvyknutí. O 15:50 bude pripravená Nová záhrada, nasleduje Na chalupe a blok relácii uzavrie Nové bývanie.

Highlightom Veľkej noci na Jojke je premiéra českej komédie 3Bobule, pričom je koproducentom tejto snímky. Večerný program uzavrie film Kráľ zlodejov.

Veľkonočný pondelok

Počas šibačky sú budú môcť diváci pozrieť film Spievaj, podvečer nebude chýbať ani premiérové vydanie šou Bez servítky. Bodku za sviatkami dá špeciálne veľkonočné Inkognito. Jojka pokračuje v obľúbenej tradícii prípravy sviatočných vydaní tejto obľúbenej relácie, pričom si vždy týmto krokom zabezpečí nadpriemernú sledovanosť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Veľká noc #oseriáloch