Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc na Markíze: Sviatky plné filmov, klasík a programov, ktoré máte radi

Veľká noc je takmer tu a to pre televízie znamená jediné - predstaviť divákom špeciálnu programovú štruktúru. Ako býva zvykom, bude zložená z atraktívnych filmových premiér, nebudú chýbať klasiky.

16.03.2021 07:00
aquaman,chlap na stridačku, Foto:
Veľká noc na Markíze bude mix filmových premiér, repríz obľúbených relácií a seriálov.
debata (4)

Aj tohtoročné sviatky jari nebudú mať klasickú podobu, rovnako ako minulý rok. Vzhľadom na epidemickú situáciu sa Slováci musia zmieriť s faktom, že opäť im, vo veľkej miere, bude robiť spoločnosť televízor. A televízia sú si tohto faktu veľmi dobre vedomé. Podobne ako Vianoce, tak aj Veľká noc predstavuje veľkú príležitosť uchmatnúť si nadpriemernú sledovanosť, ktorej sa inak tešili počas celej zimy.

Trhový líder si pripravil zaujímavý mix atraktívnych filmových premiér v kombinácii s klasikami, diváci neprídu ani o svoje obľúbené zábavné relácie a seriály. Sviatočné obdobie sa začína už počas Zeleného štvrtka (1. apríl), avšak tento deň sa vo vysielaní Markízy ešte neprejaví zmenou skladby programu. Pôjde v štandardných koľajach.

Veľký piatok

Zmena nastane až na Veľký piatok (2. apríl). Sviatočné ráno otvorí repríza Oteckov z predchádzajúceho dňa. O 9:40 si diváci budú môcť pozrieť rozprávku Princezná ze mlejna, na obed sa budú môcť vydať na dobrodružnú výpravu vo filme Cesta do stredu Zeme. O 13:50 sa vo vysielaní objaví slovenská klasika Nebojsa, po ňom bude nasledovať v multirepríze česká komédia Andílek na nervy. Fanúšikov Oteckov iste poteší správa, že ani počas tohto dňa neprídu o premiérovú epizódu svojho obľúbeného seriálu. Ten bude klasický pripravený o 17:55.

Po spravodajskom bloku Markíza vytasí na divákov svoju najväčšiu zahraničnú filmovú premiéru a nebude s ňou otáľať na ďalšie dni. Ako minulý rok, tak aj tento televízia staví na superhrdinu. V roku 2020 to bola Wonder Woman, tento rok sa na obrazovky prirúti Aquaman.

Biela sobota

Nuda nebude hroziť ani počas Bielej soboty (3. apríl). Televízia zvolí zaujímavú stratégiu, keď deň využije na reprízy toho najlepšieho z minulých dní a tí, ktorí si niečo nestihli pozrieť, budú mať ideálnu šancu napraviť to. Ráno budú pre tých najmladších pripravené animované rozprávky, ktoré o 10:30 vystrieda repríza Červených pások z utorku. Rovnako Markíza zrecykluje o 11:40 šou 2 na 1 zo stredy (31.3.). V prvej epizóde tretej série sa predstaví obľúbený moderátor Matej „Sajfa“ Cifra. Séria repríz pôvodných programov bude pokračovať aj o 13:30, keď sa obrazovkách sa objaví Tvoja tvár znie povedome z ostatnej nedele.

Nestihli ste si pozrieť premiéru Aquamana v piatok večer? Nevadí. V sobotu o 16:10 ho Markíza zopakuje. Avšak hlavný večerný program už bude premiérový. V poslednom období výrazne bodujú medzi divákmi české komédie. Markíza ponúkne divákov naozaj skvelý kúsok – Chlap na střídačku s Ivanou Chýlkovou a Jiřím Langmajerom. O 22:55 bude nasledovať premiéru filmu Posledný lovec čarodejníc.

Veľkonočná nedeľa

S blížiacim sa vrcholom sviatkov bude ponuka programov gradovať. Veľkonočnú nedeľu (4. apríl) otvorí repríza rozprávky Nebojsa, nasledovať bude druhé pokračovanie českej klasiky Princezna ze mlejna. Krátko pred obedom sa budú môcť diváci zabaviť s filmom Mr. Bean: Najväčšia filmová katastrofa. O 13:45 Markíze zreprízuje nočnú premiéru filmu Posledný lovec čarodejníc. Následne zopakuje pondelkových Susedov a o 16:40 Pána profesora, ktorý láme s druhou sériou rekordy sledovanosti. Sériu repríz vlastných seriálov uzavrie o 17:45 Horná Dolná.

Ťahúňom nedeľného sviatočného programu bude ďalšia časť imitačnej šou Tvoja tvár znie povedome.

Veľkonočný pondelok

Záver sviatkov Markíza sa ponesie v premiére obľúbených seriálov. Večer sa diváci môžu tešiť na nové časti Pána profesora, ale aj Susedov. Podvečer nebudú chýbať Oteckovia. Dopoludnie vyplní napríklad klasikou Plavčík a Vratko.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Veľká noc #oseriáloch #televízia Markíza