Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS reštartuje svoju diskusnú reláciu: Na scénu prichádza exhviezda Markízy

Verejnoprávna RTVS už vo štvrtok večer uvedie na Jednotke nové časti relácie Silná zostava. Po dlhšej odmlke prechádza formát výraznými kreatívnymi zmenami. Tou najviditeľnejšou je zmena na poste moderátorky. Po novom sa diváci budú stretávať s Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou, ktorá donedávna pôsobila na pozícii redaktorky v televízii Markíza. Teraz bude môcť svoj nespochybniteľný talent lepšie pretaviť z pozície moderátorky.

04.03.2021 07:00
debata
Veronika Cifrová Ostrihoňová sa predstaví v... Foto: RTVS
veronika cifrová ostrihoňová, silná zostava, Veronika Cifrová Ostrihoňová sa predstaví v úlohe moderátorky.

Diskusná relácia Silná zostava prešla viacerými dramaturgickými zmenami a v obnovenej podobe sa po takmer ročnej prestávke vracia na televízne obrazovky RTVS, tentokrát na Jednotku. Vo vysielaní sa objaví každý štvrtok večer po relácii Zlaté časy. Témy vynovenej panelovej diskusie však budú rovnako pútavé a často môžu byť podnetom na zamyslenie nielen pre hostky v štúdiu, ale aj pre divákov pri televíznych obrazovkách.

„Silná zostava sa mi páči. Dáva mnohým príležitosť skúsiť si nejakým spôsobom povymieňať svoje názory. Ja som prirodzene zvedavý človek, zaujíma ma svet okolo mňa, a preto je mi cťou, že môžem byť súčasťou tohto projektu,“ hovorí nová moderátorka relácie Veronika Cifrová Ostrihoňová.

Ženské obsadenie panelistiek bude každý týždeň v pravidelnom čase hovoriť o slabých miestach v našej spoločnosti a diskutovať o svojich názoroch aj na témy, o ktorých sa až tak často nahlas nehovorí. Témou prvého vysielania budú páry rovnakého pohlavia. Sú na Slovensku neviditeľné?

Po desiatich rokoch u nás prebieha sčítanie obyvateľov. Prvýkrát sa dozvieme, koľko ľudí na Slovensku žije v partnerstve s osobou rovnakého pohlavia. Čo nám však dáta zo sčítania nepovedia? Diskutovať s moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou a stálou hostkou Silnej zostavy – komičkou Simonou Salátovou bude aj etnologička Jana Fúsková a ústavná právnička Lucia Berdisová.

Diskusná relácia Silná zostava sa vracia na... Foto: RTVS
silná zostava, Diskusná relácia Silná zostava sa vracia na obrazovky RTVS.

„Celému tvorivému tímu relácie Silná zostava držím palce. Som rád, že sa tvorcovia púšťajú aj do tém, o ktorých sa často verejne nehovorí a som zároveň presvedčený, že práve verejnoprávna televízia je priestor, kde by sa o takýchto témach malo diskutovať,“ povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Silná zostava štartuje na obrazovkách RTVS už vo štvrtok 4. marca o 21:35 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #Veronika Cifrová Ostrihoňová #silná zostava