Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Marec na HBO: Veľkolepý návrat do Stredozeme a epický film o superhrdinoch

Prvý jarný mesiac prináša so sebou veľmi zaujímavú filmovú ponuku pre fanúšikov superhrdinov, ale aj Pána prsteňov. A nielen to! Na HBO GO je dispozícii kompletná sága o Pánovi prsteňov a ešte väčšia lahôdka v podobe trilógie Hobit, dokonca v predĺženej verzii, ktorá nebola k dispozícii v kinách.

09.03.2021 07:00
hobit, justice league, Foto:
Marec na HBO ponúka mimoriadne atraktívnu ponuku filmov a seriálov.
debata

Pán prsteňov + Hobit

Sextet filmových adaptácií slávnych kníh J. R. R. Tolkiena netreba predstavovať: prelomové snímky režiséra Petra Jacksona, veľkolepé, výpravné, napínavé a dlhé, sú tým najlepším zo žánru fantasy, čo kedy bolo natočené. Vráťme sa do čarokrásnej aj desuplnej Stredozeme a nechajme sa opäť uniesť neuveriteľnými príhodami Bilba a Froda Bublíka a ich smrtonosných nepriateľov. Čakajú vás: Hobit: Neočakávaná cesta, Hobit: Smaugova pustatina, Hobit: Bitka piatich armád, Pán prsteňov: Spoločenstvo Prsteňa, Pán prsteňov: Dve veže a Pán prsteňov: Návrat kráľa. Filmy sú dostupné od 1. marca.

Justice League Zacka Snydera

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný postarať sa o to, aby Supermanova (Henry Cavill) obeť neprišla nazmar. V Justice League Zacka Snydera spojí sily s Dianou Prince (Gal Gadotová) a spoločne zostavia tím superhrdinov, ktorého poslaním je zachrániť svet pred blížiacou sa hrozbou katastrofických rozmerov. Táto úloha je však oveľa ťažšia, než si Bruce predstavoval, lebo každý z nováčikov čelí vlastným démonom, ktorých musí poraziť, aby mohli dať dohromady jedinečnú ligu superhrdinov. Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadotová), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) dúfajú, že na záchranu planéty pred zloduchmi ako sú Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ešte nie je príliš neskoro. Film má premiéru 18. marca.

Genera+ion (Generation)

Osemdielny americký seriál o partii extrovertných stredoškolákov, ktorí skúmajú hranice svojej sexuality na pôdoryse moderného sveta. Ich konzervatívne okolie však zdieľa úplne iné hodnoty o živote, láske a povahe rodiny. Od pondelka 15. marca 2021, každý pondelok nová časť.

Mesto na kopci II. (City on a Hill II.)

Seriál „Mesto na kopci“ sa odohráva na začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia v Bostone, kde sa to hemží nebezpečnými zločincami, podporovanými miestnymi strážcami zákona. Korupcia a rasizmus sú tu na dennom poriadku, kým sa náhle všetko zmení. Táto dráma rozpráva fiktívny príbeh o udalosti zvanej „bostonský zázrak“ a točí sa okolo afroamerického zástupcu okresného návladného Decourcyho Warda (Aldis Hodge), ktorý prichádza s cieľom presadiť zmeny. Je nútený uzavrieť nesúrodé spojenectvo so skorumpovaným, ale váženým veteránom z radov FBI – Jackiem Rohrom (Kevin Bacon), ktorý má pomôcť zachovať súčasný stav. Spoločne sa zamerajú na rodinu ozbrojených lupičov áut. Do prípadu sa neskôr zapojí celý bostonský justičný systém, ktorý je nakoniec úplne rozvrátený. Od pondelka 29. marca 2021, každý pondelok jedna časť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pán prsteňov #Hobit #HBO #HBO Go #Justice League #oseriáloch #Liga spravodlivých #jar 2021