Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo pozerať uprostred pandémie? Predsa hviezdne obsadený film o lockdowne!

HBO prináša zaujímavý program na najbližší víkend. Pozrite si film o lockdowne.

05.02.2021 07:00
Anne Hathaway, lockdown, Foto:
HBO má v talóne film, ktorý špeciálne vznikol v období lockdownu.
debata

Linda (Anne Hathaway) a Paxton (Chiwetel Ejiofor), ktorí sa práve rozišli, sú v nepríjemnej situácii. Povinná karanténa v čase londýnskej epidémie koronavírusu ich núti aj naďalej žiť pod jednou strechou. Linda, úspešná marketingová riaditeľka, je kvôli novým pracovným povinnostiam rozčarovaná z korporátneho sveta, a kreatívec Paxton, ktorý má za sebou kriminálnu minulosť, zostáva bez práce.

Kým sa obaja spolubývajúci snažia o pokojné spolunažívanie, vďaka poézii a hektolitrom vína v sebe opäť prebudia dávno vyhasnutú túžbu po živote. Nechajú sa zlákať jedinečnou ponukou podieľať sa na riskantnej lúpeži šperkov. Romantická komédia Lockdown sleduje Lindu a Paxtona, ktorí sa rozhodli staviť všetko na lukratívnu príležitosť, ktorá im môže navždy zmeniť život.

Časť natáčania sa odohrávala v uzavretom londýnskom obchodnom dome Harrods. Štáb mal vďaka pandémii jedinečnú možnosť využiť priestory slávneho obchodného domu a vo filme si zahrali aj jeho zamestnanci. Film sa nakrúcal 18 dní za prísnych bezpečnostných a protikoronaví­rusových opatrení.

Film je dostupný aj pre slovenských divákov od 5. februára na HBO GO.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anne Hathaway #HBO #HBO Go #oseriáloch #koronavírus #lockdown