Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza zverejnila prvé zábery z ťažiskovej šou: Sľubuje, že sa zmení k lepšiemu

Trhový líder sa poriadne zhurta pustil do promovanie odloženej šiestej série jarnej ťažiskovej šou Tvoja tvár znie povedome. Počnúc februárom denne pribúdajú novinky o zábavnej relácií, ktorej najnovšie pokračovanie má ambíciu prinávratiť rekordnú sledovanosť.

08.02.2021 07:00
tvoja tvár znie povedome, Foto:
Šiesta séria predstaví osmičku nových účinkujúcich, ale aj zmeny v porote.
debata

Najnovšiu sériu mala Markíza v pláne vysielať na jeseň 2020, avšak v čase zúriacej druhej vlny pandémie svoj úmysel odvolala a do nedeľného prime-timu vysunula reláciu 2 na 1. Postupne však aj televízie našli spôsob, ako pokračovať v produkcii v područí prísnych hygienických opatrení. Preto sa podoba vysielania vrátila do starých koľají a nenastala situácia ako pred rokom, keď celú jar sa takmer nevysielali žiadne premiéry.

Jeseň Markíza zvládla aj bez ťažiskovej šou, dostatočnou náhradou bola spomínaná relácia 2 na 1, avšak v roku 2021 sa tento segment vráti do normálu. Televízia odavizovala plány na šiestu sériu Tváre a na jeseň sa objaví na obrazovkách Superstar.

Práve Tvoja tvár znie povedome má ambíciu zvrátiť úbytok divákov z posledných sezón. Televízia chce dosiahnuť podobný ošiaľ ako pri Superstar, ktorá pred rokom bola absolútnym hitom. Preto sa snažila nakombinovať zaujímavú mozaiku osmičky súťažiacich, zmenami prešla aj porota. Prvé zábery z novej série hovoria jasnou rečou: Tvoja tvár znie povedome sa má zmeniť k lepšiemu.

V najbližších týždňoch sa pred kamerami budú predvádzať: Eva „Evelyn“ Kramerová, Kristína Madárová, Zuzana Belohorcová, Barbora Piešová, František „Fero Joke“ Košarišťan, Martin Klinčúch, Braňo Mosný a Dušan Cinkota.

Ženská zostava v 6. sérii Tvoja tvár znie povedome Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Víťazka ostatného ročníka Superstar - Barbora...

Zmena nenastáva na pozícii moderátora. Podobne ako v 5. sérii, tak aj teraz programom bude sprevádzať Martin Nikodým.

Mužská zostava v 6. sérii Tvoja tvár znie povedome Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Hviezda seriálu Sestričky, herec Braňo Mosný v...

Avšak novú podobu dostáva porota. Zuzana Fialová a Dano Dangl končia. V chystanej novej sezóne bude porota v istej časti variabilná. Stabilnou súčasťou bude Mário „Kuly“ Kollár, Zuzana Kubovčíková Šebová a novou prichádzajúcou je Lujza Garajová Schrameková. Štvrtú stoličku týždeň, čo týždeň obsadia hviezdni hostia. Ich mená Markíza, pochopiteľne, prezradiť nechce.

Promovanie šiestej série šou Tvoja tvár znie povedome sa posunulo do ďalšej fázy, vonku sú už prvé zábery, pozrieť si ich môžete nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tvoja tvár znie povedome #oseriáloch #televízia Markíza