Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza prišla o známu tvár: Dlhoročná redaktorka mieri do RTVS, dostane vlastnú reláciu

Ženská panelová diskusná relácia Silná zostava dostane už čoskoro novú podobu. RTVS po takmer ročnej prestávke pripravuje nakrúcanie relácie s viacerými zmenami. Novou moderátorkou bude Veronika Cifrová Ostrihoňová.

29.01.2021 09:42
Veronika Cifrová Ostrihoňová, Foto: ,
Veronika Cifrová Ostrihoňová.
debata (2)

Nová podoba relácie nájde svoje stabilné miesto na televíznej obrazovke Jednotky, každý štvrtok od 4. marca večer po šou Zlaté časy. Štyridsať minút panelovej diskusie bude mať pod taktovkou Veronika Cifrová Ostrihoňová.

„Ďakujem RTVS za túto príležitosť a ponuku. Veľmi sa teším na nakrúcanie Silnej zostavy, bude to pre mňa úplne nová a verím, že obohacujúca skúsenosť. Teším sa na rôzne zaujímavé témy, ktoré spolu s hosťami v štúdiu otvoríme a budeme o nich diskutovať,“ hovorí moderátorka relácie.

Novým prvkom bude aj stála hostka v podaní herečky a komičky Simony Salátovej, ktorá prinesie na rôzne témy a situácie aj úsmevný pohľad. „Na moju novú úlohu v Silnej zostave sa veľmi teším. Spája to, čo milujem, a to je vyjadriť svoje názory a nebáť sa pritom byť sama sebou. Verím, že do relácie prinesiem humor a nadhľad a na oplátku sa zase ja naučím niečo nové v rôznych oblastiach,“ povedala nová stála hostka.

Obľúbená diskusná relácia sa vracia na... Foto: RTVS
silná zostava, Obľúbená diskusná relácia sa vracia na obrazovky s RTVS s výraznými zmenami.

Základný tvorivý tím relácie tvoria okrem Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej a Simony Salátovej aj dramaturgička RTVS Martina Kubániová, režisérkou relácie je Andrea Horečná a námet, scenár a odbornú spoluprácu zastrešuje Ľubica Stanek.

„Teším sa, že relácia Silná zostava sa po dlhšej prestávke vracia na RTVS v novom šate. Myslím si, že takýto typ diskusného formátu patrí na obrazovky verejnoprávnej televízie. Zároveň som rád a vážim si, že súčasťou tvorivého tímu relácie Silná zostava budú aj Veronika Cifrová Ostrihoňová a Simona Salátová, ktorým v ich nových pozíciách držím palce,“ povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník. Prvú časť relácie Silná zostava prinesie RTVS na obrazovky Jednotky 4. marca 2021.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #Veronika Cifrová Ostrihoňová #silná zostava