Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Taste čarovné prútiky! Návrat Harryho Pottera je na spadnutie...

Zdá sa, že čary a zázraky naozaj existujú. Ak sa prvotné správy potvrdia, na televízne obrazovky sa môže dostať seriál o Harrym Potterovi.

27.01.2021 07:00
harry potter, Foto:
Vráti sa Harry Potter ako seriál?
debata

Kultová filmová sága, ktorá zmenila nejednu generáciu čitateľov a následne aj divákov patrí medzi najvýnosnejšie značky sveta. Pritom filmy sa stále tešia obrovskej priazni publika. Štúdio Warner Bros. zrejme aj preto hľadá možnosť, ako z tohto faktu vyťažiť maximum. Veď len samotné filmy zarobili dokopy takmer 8 miliárd dolárov. Samotná značka Harry Potter je ocenená na 15 miliárd.

Síce aktuálne svet kúziel nie je úplne paralyzovaný, pretože štúdio postupne nakrúca spin-off sériu o Fantastických zvieratách, tá však po druhej časti zinkasovala poriadnu kritiku a narýchlo sa prerábal scenár a príbeh chystanej tretej časti. Tú navyše odsunula pandémia a šokujúce preobsadenie Johnnyho Deppa v úlohe Grindelwalda. Do rozbehnutého vlaku nastúpil Mads Mikkelsen.

Všetko nasvedčuje tomu, že na obzore je nový... Foto: HBO
harry potter, Všetko nasvedčuje tomu, že na obzore je nový seriál zo sveta Harryho Pottera.

Reputáciu značke treba napraviť a štúdio, podľa všetkého, hľadá cesty, ako divákom dať to, po čom túžia. A to je Harry Potter. Údajne je na spadnutie seriál z tohto sveta, ktorý by mal nadviazať na filmovú ságu a bude dostupný na streamovacej platforme HBO Max, ktorá patrí pod Warner Bros.

Fanúšikovia však nemôžu očakávať návrat pôvodných hviezd z filmov, skôr pôjde o úplne nové postavy, no udalosti budú postavené na filmoch.

Štúdio síce neguje informácie o možnom seriáli, avšak HBO Max musí brojiť proti silnejúcej konkurencii a prinávratiť Harryho Pottera by bola obrovská výhoda. V poslednom čase táto online platforma už oživila kultový seriál Gossip Girl, ten čaká premiéra tento rok. A najmä Sex v meste, vznikne až 10-dielna špeciálna séria.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Harry Potter #oseriáloch #HBO Max