Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Držte sa gaučov! Televízie nedajú pokoj, valia sa premiéry filmov a seriálov

Ten čas, ale letí! Vianočné obdobie je definitívne uzavreté, začína sa druhá polovica televíznej sezóny 2020/2021 a s tým súvisí ďalší vyostrenejší boj o každého diváka pri obrazovkách.

08.01.2021 07:00
debata

Zimné obdobie je ideálne na posilnenie si pozícií, keďže publikum trávi svoj voľný čas v príbytkoch, v aktuálnej ťažkej pandemickej situácii a v područí lockdownu to platí do bodky. Televízie preto neváhajú a podsúvajú divákom mnohé atraktívne filmové, ale už aj seriálové premiéry. Kým len vo štvrtok Markíza odpremiérovala svoju jedinú tohtoročnú seriálovú novinku – Najhorší týždeň môjho života, Jojka ukáže Bodku v sobotu.

A to nie je všetko! Fanúšikovia najslávnejšieho čarodejníka majú dôvod na radosť. Televízia Markíza najbližších osem piatkov odvysiela všetky filmy o Harrym Potterovi vo vysokom rozlíšení. Jojka bude pokračovať vo svojich filmových premiérach z dielne Marvelu. V piatok sa proti Harrymu Potterovi postaví Čierny Panter. Stanica už dokonca vo vysielaní avizuje megahit Avengers: Nekonečná vojna, ktorý predznamenáva koniec veľkej superhrdinskej éry.

Cez víkend Markíza staví na reprízy filmov, ktoré pri premiére dosiahli nadpriemernú sledovanosť. Otočí ešte raz českú komédiu Ženy v behu a akčný film San Andreas. V pondelok sa po vianočnej pauze vrátia obľúbení Oteckovia!

Pozrite si kompletnú video ponuku a nič vám neujde!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #2021