Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nevideli ste obľúbenú rozprávku? Druhý sviatočný vianočný je šanca na reparát

Sviatočné trojdnie vrcholí a tohtoročné Vianoce sú na svojom konci. To však neznamená, že z obrazoviek zmiznú rozprávky a filmy. Druhý sviatok vianočný televízie poňali ako šancu na reparát, pre tých, ktorým v minulých dňoch niečo uniklo. Práve dnes budú mať šancu pozrieť si znova viaceré kultové programy.

26.12.2020 07:00
čertoviny, hot dog, tunel, meky, Foto:
Po celodenných reprízach, večerný program bude v znamení premiér.
debata

Ako bude vyzerať Druhý sviatok vianočný na Markíze? Už o 8 ráno sa bude znova vysielať rozprávka O statečném kováři, o 9:40 Annie, nasledujú Vianoce s princom, S čerty nejsou žerty, Vianoce ako z rozprávky, o 17:10 to budú opäť Tri oriešky pre Popolušku. Večerný program otvorí rozprávka Čertoviny, ktorú režíroval Zdeněk Troška. O 22:35 divákov iste poteší premiéra filmu Vianoce s princom: Kráľovská svadba. Polhodinu po polnoci Markíza zopakuje film v Mene Krista.

Druhý sviatok vianočný pojme Jojka rovnako ako Markíza. Teda reprízami filmov a rozprávok z minulých dní a dopraje divákom šancu pozrieť si tituly, ktoré predtým nestihli alebo sa prekrývali s inými programami. Krátko pred deviatou ráno na svojich obrazovkách uvedie ešte raz film Luskáčik a štyri kráľovstvá, po ňom do vysielania vtrhnú Traja veteráni, okolo obeda to bude repríza Ľadového kráľovstva a aj špeciálu Vianoce s Olafom. O 14:40 druhýkrát počas Vianoc uvedie film Sám doma 2 a aj S tebou ma baví svet. Kým dennému vysielaniu budú kraľovať reprízy, večerný program už bude premiérový. Otvorí ho film Tunel a následne komédia Hot Dog.

Na RTVS sa predvedie napríklad Pacho hybský zbojník, Hrbáč, Najkrajšie rozprávky: Luskáčik a myší kráľ. Fanúšikov legendárneho Mekyho Žbirku poteší 26.12. nový hudobný portrét muzikanta a hitmakera Miroslava Žbirku MEKY, ktorý prináša kľúčové momenty hudobnej legendy od koreňov až po nahrávacie štúdio v Abbey Road, po ktorom bude nasledovať aj koncert Miro Žbirka: 40 rokov na scéne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Vianoce #2020 #televízia JOJ #televízia Markíza #Vianoce 2020