Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízie ešte nerozdali všetky darčeky! Čo uvidíte na Prvý sviatok vianočný?

Vianoce sú v plnom prúde, darčeky sú síce rozdané, no televízie rozhodne nekončia so svojou sviatočnou ponukou. Čo si budete môcť pozrieť? Nebudú to len reprízy z minulých dní, ale aj nejaké tie premiéry.

25.12.2020 07:00
mrazik, hačiko, Foto:
Strávte Prvý sviatočný vianočný s príjemnými programami, ktoré si televízie pre vás pripravili.
debata (1)

Prvý sviatok vianočný odštartuje Markíza sériou rozprávok pre najmenších divákov, spoločnosť im bude robiť Tom a Jerry, Scooby-Doo, ale aj Šmolkovia. O 9:40 priletí Saxána a jej Lexikón kúziel. Nasledovať bude premiéra filmu Esá z pralesa.

O 13:20 Markíza zopakuje Psiu dušu, ale aj Perinbabu. O sedemnástej ponúkne S čerty nejsou žerty. O 20:30 poteší divákov Mrázik, nasledovať bude premiéra filmu Vianoce s princom a tesne pred polnocou, kto vydrží hore, tak si bude môcť pozrieť ešte raz Pelíšky.

Jojka nadviaže na vianočnú náladu zo Štedrého dňa. Kto bude chcieť, môže si hneď ráno zopakovať film Všade samé zvončeky 2, nasledovať bude film Snehová kráľovná: Tajomstvo ohňa a ľadu, Vianoce v paláci, Hačikó: Príbeh psa. O 13:10 bude pripravená repríza Princeznej so zlatou hviezdou na čele a Sám doma. O sedemnástej začne čarovať Kúzelná opatrovateľka. Večerný program otvorí premiéra filmu Rozprestri krídla, následne ho doplní film Prečo práve on?.

RTVS odštartuje vysielanie seriálovej verzie Malých žien, na programe je tiež Princezná a pol kráľovstva, Byl jednou jeden král, ale aj Forrest Gump. O 20:30 prinesie Jednotka ďalšiu premiérovú rozprávku s názvom Vianočná hviezda, ktorú RTVS pripravila taktiež v spolupráci s Českou televíziou a diváci sa v nej môžu tešiť okrem skvelých českých hercov aj na Martina Hubu či Braňa Bystrianskeho.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Vianoce #2020 #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #Vianoce 2020