Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka sa prezliekla do vianočného! Divákov cez jingle láka na seriálovú novinku

Vianoce budú a bodka! Týmto sloganom v nedeľu spustila televízia JOJ špeciálny vianočný ident, ktorý má divákom spríjemniť nadchádzajúce sviatky. Tohtoročné upútavky poslúžia aj na promovanie seriálovej novinky s názvom Bodka, ktorá sa k divákom dostane už v januári.

08.12.2020 07:00
vianoce, joj, Foto:
Vianočný ident televízie JOJ pre rok 2020.
debata

Celý layout sa nesie v rovnakom štýle, aký Jojka rebrandovala ešte na jar tohto roka. Teda všetko sa točí okolo „televíznej špirály“. Do toho vstupujú krátke vianočné klipy s akcentom na herca Roba Jakaba, ktorý stvárňuje v seriáli Bodka hlavnú úlohu. Nechýba ani seriálová Bodka.

O čom bude Bodka? Hlavným hrdinom seriálu je border kólia Bodka – mentalista a budhista – pes, ktorého myšlienky začne následkom úrazu vnímať iba jeho rovnako lenivý a komplikovaný pán – neúspešný policajný detektív Šimon. Bodka rieši veci intuitívne, využíva svoj šiesty zmysel, má v sebe humor a iróniu a so svojim pánom vytvorí dosiaľ nevídanú dvojicu.

Vianočná podoba Jojky Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Vianočný ident televízie JOJ pre rok 2020.

Komediálny seriál pre celú rodinu, postavený na originálnom nápade, prináša situačnú komiku a humor príťažlivý pre všetky vekové kategórie. Muži si tu nájdu zápletku a vtipné psie hlášky, ženy sa rady pozrú na príťažlivého Šimona a celá rodina bude milovať Bodku.

Tvorcovia sa tento rok pri nakrúcaní vianočnej kampane poriadne zapotili, keďže pracovať s viacerými psami bolo mimoriadne náročné a niekoľkosekundové sekvencie sa točili aj dve hodiny. Herec Robo Jakab vo viacerých klipoch sa snaží navodiť vianočnú atmosféru, avšak jeho zvierací kamaráti mu to poriadne komplikujú. Nepomáha ani pečená morka, nechýba zhodený vianočný stromček alebo pokus o pečenie perníkov.

Vianočná Jojka so seriálovou novinkou Bodka Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Vianočný ident televízie JOJ pre rok 2020.

Televízia hovorí, že o psích „hercov“ bolo excelentne postarané a za dobré zábery dostávali vždy chutnú odmenu a v zákulisí sa mali naozaj dobre. Nechýbali ich obľúbené hračky a pravidelne sa chodili vyvetrať na čerstvý vzduch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #2020 #televízia JOJ #Robo Jakab #oseriáloch #Vianoce 2020