Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Farma takmer vo finále a minuloročný slovenský filmový hit. Čo ešte uvidíte?

Vianoce sú opäť o kúsok bližšie a televízie čoraz viac ponúkajú program, aby si diváci zvykli sedieť pri televízoroch. Čo prinesú najbližšie dni? Bude to opäť poriadne nabité!

04.12.2020 07:00
debata

Počas piatkového podvečera vyvrcholí aktuálna séria Oteckov. Následne sa odoberú na zaslúženú vianočnú prestávku, aby sa zas mohli vrátiť v priebehu januára s novými epizódami.

Ťahákom piatkového večera môže byť pre Slovákov posledný duel, Farma je takmer vo finále. Víťaz dvanástej série bude známy 11. decembra. Ešte predtým musí vzniknúť finálová zostava a tá sa začne kreovať už tento piatok. Jojka proti Farme vytasí jednu z najúspešnejších animovaných rozprávok posledných rokov. Zreprízuje Zootropolis. Na Jednotke pôjde Milujem Slovensko.

V sobotu bude prichystaná ďalšia premiérová epizóda Uhorčíka. Aj ten sa chýli k svojmu záveru prvej série. Finále je na programe už 12. decembra. Sekundovať mu bude repríza Zooladnera 2. Markíza proti komediálne ladenej Jojke vytiahne lákavú divácku alternatívu pre celú rodinu v podobe animáku Piadinôžka. Verejnoprávna RTVS ponúkne klasickú sobotnú zábavnú zostavu, s ktorou dlhodobo boduje, teda Záhady tela, Pumpa, Neskoro večer.

Nedeľa bude patriť ďalšej časti V siedmom nebi na Jojke, Markíza to skúsi s reprízou šou 2 na 1 s hosťom Kalim. Pre tých, ktorí sa chcú naladiť na Vianoce, tak každý večer na televízii Doma je pripravený sviatočný romantický film.

Na začiatku pracovného týždňa budú pripravení ďalší Susedia, ale aj Inkognito. V utorok Nový život alebo Utajený šéf. Streda bude opäť filmová. Jojka ponúkne ďalšiu lákavú filmovú premiéru. Na svojich obrazovkách uvedie film Šťastný nový rok s kvartetom herečiek, ktoré sa objavili v seriáli Milenky. Šťastný nový rok je najnavštevovanejším slovenským filmom v kinách za rok 2019 po filmovom trháku Trhlina a piatym najnavštevovanejším filmom celkovo za rok 2019.

Markíza/Doma

Jojka

RTVS

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart