Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester na RTVS: Najbohatšia ponuka zábavy za posledné roky

Počas posledných rokov bolo akýmsi zvykom, že slovenské televízie prestali vo veľkom investovať do silvestrovského programu. Program vyskladali z rôznych repríz. Časy, keď sa predbiehali vo výrobe okázalejších šou pominuli.

07.12.2020 07:00
silvester, rtvs, Foto:
Televízny Silvester na RTVS bude mimoriadne bohatý na premiérovú zábavu.
debata

Avšak tento rok zmenil všetko a po prvýkrát budú Slováci odkázaní len na televíznu zábavu a pustený televízor ako kulisu, keďže všetky podujatia a ohňostroje sú pre pandémiu zrušené. Tento „nový normál“ môžu televízie využiť naplno a „dopriať“ si zaujímavé čísla sledovanosť aj v posledný deň roka. Touto cestou sa vydá RTVS, ktorá si pripravila naozaj bohatý program zložený iba z premiér svojich najväčší zábavných formátov.

Záver roka sa na Jednotke bude niesť, ako inak, v znamení zábavy. Divácky obľúbené programy prinesú špeciálne silvestrovské vydania. Rok 2020 budú na obrazovke uzatvárať špeciálne popoludňajšie Tajomstvo mojej kuchyne, v ktorom si tentokrát v netradičnom prostredí zahrá aj niečo dobré navarí skupina HEX.

Hosťom silvestrovského vydania šou Zlaté časy bude Pavol Hammel, v Milujem Slovensko sa na Silvestra zabavíte s Marekom Majeským, Jurajom „Šoko“ Tabačekom, Soňou Skoncovou, Helenou Krajčiovou, Michaelom Szatmarym a Katkou Brychtovou.

Boris a Brambor privítajú Adelu a Sajfu. Silvester bude plný zábavy aj v Neskoro večer, spolu s Petrom Marcinom vám spríjemnia záver roka 2020 aj Cigánski diabli, Peter Bič Project, Andrej Bičan, komička Simona aj herečka Dominika Richterová. Žiť to bude v posledný deň v roku jednoznačne aj na divácky obľúbenej Pumpe.

Dvojka poteší na záver roka hudobných fajnšmekrov. V premiére uvedie počas silvestrovského dňa a večera hudobné dokumenty zvučných mien: Karel Svoboda – „Šťastná léta“, ABBA navždy: Víťaz berie všetko, nový koncert z turné kapely U2 perfektne zachytený kamerami – s piesňami ako Elevation, Summer of love, City of blinding lights U2: eXPERIENCE – naživo v Berlíne aj záznam koncertu Metallica – so symfonickým orchestrom San Francisca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #2020 #Silvester #oseriáloch #2021