Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ako televízie začnú advent? Veľkým mixom filmových premiér a repríz

Už v nedeľu sa začína advent a televízie postupne začnú meniť svoju vysielaciu štruktúru. Pomaly, ale iste sa začnú vytrácať premiérové epizódy seriálov a relácií a priestor dostane viac filmov, aj sviatočne ladených.

27.11.2020 07:00
debata (1)

Ešte predtým však na divákov čaká žánrovo zaujímavá televízna ponuka. Bude na výber zábava, akčný film, komédia, ale veľká premiéra českého hitu.

V piatok Jojka ponúkne v slovenskej premiére tretie pokračovanie šialenej komédie Johnny English znovu zasahuje. Na Markíze bude o kúsok bližšie koniec Farmy. Pred súťažiacimi bude už predposledný duel, ním televízia tradične vyplní celý piatkový prime-time. Na RTVS bude k dispozícii zábava v podobe Milujem Slovensko.

V sobotu má Markíza pripravený film Hunter Killer: Neviditeľný zabijak. Na Jojke to bude opäť Uhorčík, ten sa taktiež blíži k svojmu záveru. Dobrou správou je, že televízia potvrdila vznik druhej série. RTVS ponúkne klasickú kombináciu zábavy v podobe Záhad tela, Pumpy a Neskoro večer.

V nedeľu večer bude Jojka opäť dojímať divákov s ďalšou epizódou V siedmom nebi, na RTVS vyvrcholí miniséria Herec a Markíza zreprízuje šou 2 na 1 s hosťom Nelou Pociskovou. V pondelok bude zas pripravené Inkognito, ale aj Susedia. V stredu, 2. decembra na Jojke sa predvedie film Posledná aristokratka. Pozrite si kompletnú video ponuku na najbližšie dni a nič vám neujde!

Markíza

Jojka

RTVS

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart