Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo prinesú televízie? Ďalšie silné televízne premiéry, šialený humor, ale aj zábavu

Týždeň sa s týždňom snúbil a opäť televízny víkend klope na dvere a s ním prichádza atraktívna ponuka pre divákov. Dáte sa zlákať?

20.11.2020 07:00
debata (3)

Pracovný týždeň na Markíze uzatvára Farma a jej trojhodinový zostrih z Farmy a duelu. Dvanásta séria je už vo vysielaní dva a pol mesiaca a pomaly, ale iste sa chýli k svojmu záveru. Víťaza aktuálnej série sa diváci dozvedia približne v polovici decembra. Sobota bude patriť romantickému filmu Recept na lásku. Nedele patria už reprízam šou 2 na 1. V pondelok budú prichystaní noví Susedia, v utorok Utajený šéf. Pozor, zmena nastane v stredu, tretia séria Extrémnych premien sa už skončila.

Jojka pokračuje v sérii veľkolepých filmových premiér z dielne Disney. V piatok večer diváci uvidia druhé pokračovanie Rodinky úžasných, čo poteší najmä deti. V sobotu sa prirúti Uhorčík so svojou bláznivou družinou. Nedeľa bude dojemná s ďalšou časťou v Siedmom nebi. Vysielať sa bude až do Vianoc, celkovo televízia stihla pripraviť šesť častí.

Na RTVS piatky patri šou Milujem Slovensko, sobota je takisto zábavná so Záhadami tela, Pumpou alebo talk-šou Neskoro večer. V nedeľu večer to Jednotka znova skúsi s minisériou Herec, ktorej prvá časť nedosiahla vysokú sledovanosť. Pripravená je druhá časť z troch. Pozrite si kompletnú video ponuku na najbližšie dni a nič vám neujde!

Markíza

Jojka

RTVS

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart