Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oslávte sviatočný deň pri telke! Toto všetko je pre vás prichystané...

Televízie sa svedomito pripravili na sviatočný deň. Je pre vás pripravený mix filmov, rozprávok, dokumentov o Nežnej revolúcii. Každý si príde na svoje!

17.11.2020 07:00
markíza, joj, rtvs, Foto:
Televízie sú pripravené na 17. novembra.
debata (22)

Televízia Markíza hneď ponúka od rána rozprávky pre deti ako Scooby-Doo. Okolo obeda zreprízuje kultovú Fontánu pre Zuzanu, nasleduje film Avatar: Posledný vládca vetra. Podvečer nebudú chýbať premiéroví Oteckovia. Večer je pre divákov pripravená nová časť Utajeného šéfa a samozrejmosťou je Farma.

Jojka nastavila svoj program na 17. novembra podobne ako konkurencia. Pre najmenších divákov je pripravená séria rozprávok a filmov ako Dr. Dolittle 3, Vtáči úlet. O 12:55 odvysiela kultový Titanic. S ním vyplní takmer celé poobedie. O 17:10 sa objaví Shrek. Po spravodajskom bloku je pripravená premiéra film Ženská na vrchole.

V deň výročia Nežnej revolúcie, v utorok 17. novembra, sa o 17:10 diváci RTVS môžu tešiť na oscarový film Kolja režiséra Jana Svěráka. O 20:30 ponúkne Jednotka v premiére thriller na motívy skutočných udalostí 1989 – čas zmeny. Ten opisuje príbeh o dvojitej agentke v službách CIA aj východonemeckej tajnej služby Stasi, ktorá je po páde berlínskeho múru ochotná urobiť čokoľvek, aby utajila svoju minulosť.

V televíznej premiére ponúkne RTVS o 22:30 oceňovanú drámu Amnestie, ktorá vznikla v koprodukcii RTVS. Dej reflektuje udalosti okolo Nežnej revolúcie a okrem príbehu troch rodín zasiahnutých komunistickou perzekúciou, predovšetkým skúma tému amnestií pre trestancov, ktorú im udelil vtedajší československý prezident Václav Havel.

Počas dňa Dvojka ponúkne divákom viacero dokumentov z nedávnej produkcie RTVS – Nežný revolucionár, Rýchlikom za slobodou, Nežná '89, Spýtaj sa vašich: 89. Z dramatickej tvorby to budú tituly ako Ring voľný, Čierna ovca, či dráma Fair play v hlavnej úlohe s Judit Bárdos. Hlavný večerný program o 20:00 otvorí priamy prenos z odovzdávania Cien Pamäti národ.

© Autorské práva vyhradené

22 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #17. november 2020