Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silný týždeň pre Primu Plus: Pre divákov je pripravená ukrajinská premiéra

Tento týždeň je nebývalo bohatý pre tých divákov, ktorí zablúdia k televízii Prima Plus. V piatok sa predstaví nový akvizičný seriál, tentokrát z Ukrajiny, ktorý je akousi alternatívou voči americkým seriálom, tie stále vládnu obrazovkám.

25.11.2020 07:00
spútaná láska, Foto:
Prima Plus posilňuje svoj program o ukrajinský seriál Spútaná láska.
debata

Spútaná láska je medzinárodne úspešný ukrajinský historický seriál, ktorý mal svoju premiéru v roku 2019 a postupne vznikli dve série, ktoré majú spolu 48 epizód. Natáčanie trvalo 12 mesiacov a podieľalo sa na ňom viac než 230 hercov, ktorí boli na pľace 254 natáčacích dní a 50 nocí. Postupne vzniklo 48 epizód, ktoré sa do dnešného dňa stretli s veľkým záujmom divákov hneď vo viacerých krajinách.

Vo vzrušujúcom historickom príbehu dievčaťa z 50. rokov 19. storočia, ktoré sa ocitlo v pasci medzi dvoma rôznymi svetmi, musí pôvabná Katarína bojovať za vlastnú slobodu i šťastie. Ukrajinský seriál Spútaná láska bol natočený na motívy obľúbenej brazílskej telenovely Escrava Isaura, avšak divákov prenáša do európskych reálií predminulého storočia.

Mladú a pôvabnú Katarínu (Katerina Kovalchyk) vychovávala babička Anna (Yulia Aug) tak, aby z nej vyrástla urodzená dáma. Ale okolie v nej nevidí nič viac, než obyčajný majetok boháča Petra Chervinského (Stanislav Boklan). Aj keď bola vychovávaná k urodzenosti, stáva sa obyčajnou otrokyňou miestneho boháča. Kedykoľvek môže byť zmrzačená, predaná alebo darovaná. Osud siroty narodenej v zajatí obvykle nepomôže zvrátiť ani vzdelanie a ani krása. Katarína sa jednoducho ocitla uzatvorená medzi dvomi svetmi – svetom nevoľníkov a svetom šľachticov. A v žiadnom z nich pre ňu nie je miesto.

Katarína sa zamiluje do urodzeného Alexeye Kosacha (Aleksey Yarovenko), ktorý jej pôvod nepozná. Ale aby Katarína dokázala uniknúť prekliatemu osudu a vybojovať si slobodu a šťastie, musí prežiť otroctvo, stratu svojich najbližších a búrlivú revolúciu. Podarí sa jej nakoniec získať kontrolu nad vlastným životom a nájsť lásku?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #oseriáloch