Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalší nával filmov! Jojka v novembri chce zabodovať s týmito hitmi...

Zdá sa, že najväčším hitom na Jojke počas tejto jesene sú práve filmy. A diváci dostanú to, čo chcú. Vďaka exkluzívnej zmluve s koncernom Disney sa roztrhlo vrece s veľkými blockbustermi. A rozhodne to nie je koniec.

08.11.2020 07:00
joj, Foto:
Televízia JOJ získala exkluzívne filmové práva, Slováci uvidia najväčšie filmové trháky.
debata (2)

Filmová ponuka televízie JOJ je aj túto jeseň pestrá, bohatá a hlavne rodinná, plná najnovších a najlepších kinohitov od popredných filmových štúdií, ktoré vysiela ako jediná televízia až dva dni v týždni.

Súčasťou jej programovej ponuky sú aj filmy z nového balíka od štúdia Disney, zloženého z viac ako 20 premiérových titulov (z rokov 2016 až 2019), ktoré JOJ odvysiela tento, aj budúci rok. Diváci Jojky už videli najnovšie spracovanie napríklad Levieho kráľa alebo Aladina.

Diváci televízie JOJ sa môžu tešiť aj na ďalšie najnovšie kinohity od štúdia Disney v piatok to bol nový Dumbo, v novembri bude súčasťou programu aj Rodinka úžasných 2, Strážcovia galaxie 2 či najnovší film zo série Piráti Karibiku: Salazarova pomsta.

JOJ má tiež práva na filmy Vládkyňa zla 2, Luskáčik a štyri kráľovstvá, Toy Story 4, Návrat Mary Poppins, Ľadové kráľovstvo 2 či Alicu v Krajine za zrkadlom, takisto celú tretiu fázu Disney Marveloviek, počnúc Kapitánom Amerika: Občianska vojna, cez spomínaných Strážcov galaxie 2, Thor: Ragnarok, Doctor Strange, Čierny Panter, Captain Marvel až po Avengers: Endgame (dokopy 9 premiérových Marveloviek).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Disney #oseriáloch #televízny reštart