Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

CNN Prima News chystá špeciálne vysielanie: Prehovorí Zeman, ale aj Čaputová

Česká spravodajská televízia CNN Prima News pri príležitosti 102. výročia založenia Československa ponúkne príhovory Zemana a Čaputovej, rezonovať bude aj koronakríza.

28.10.2020 07:00
debata

Vzhľadom k tomu, že epidemická situácia nedovolila zorganizovať tradičné slávnostné udeľovanie vyznamenaní na Pražskom hrade, rozhodol sa prezident Miloš Zeman vystúpiť s prejavom. Televízia CNN Prima News, ktorá oficiálne vysiela aj na Slovensku, ho odvysiela po reláciách HLAVNÍ ZPRÁVY, SPORT a SHOWTIME v stredu o 20.05.

Následne, približne o 20.15 h potom bude na CNN Prima News nasledovať exkluzívny rozhovor so slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou, ktorý bude moderovať Terézia Tománková.

„Mám radosť z toho, že si Zuzana Čaputová aj napriek aktuálnej zložitej situácii urobila čas na rozhovor s televíziou z Česka. Bude to 102 rokov od založenia samostatného Československa a obe krajiny aktuálne prežívajú možno najťažšie obdobie vo svojich samostatných dejinách. Bude zaujímavé sledovať, ako sa budú obe hlavy štátu snažiť povzbudiť pochmúrnu náladu v našich štátoch,“ hovorí moderátorka CNN Prima News Terézia Tománková.

V čase lomcujúcej druhej vlny koronakrízy sa... Foto: CNN Prima News
cnn prima news, zeman, čaputová V čase lomcujúcej druhej vlny koronakrízy sa obyvateľom Česka a Slovenska prihovorí prezident ČR Miloš Zeman a prezidentka SR Zuzana Čaputová.

Po rozhovore ponúkne CNN Prima News špeciál s politológmi, sociológmi, ekonómami a ďalšími odborníkmi, ktorí postupne rozanalyzujú prejav Miloša Zemana a slová Zuzany Čaputovej, ale aj vývoj pandémie a jej dopady na život ľudí v oboch krajinách.

„Som rád, že v tento významný dátum môžeme divákom ponúknuť názory prezidentov Česka aj Slovenska. Je to o to významnejšie, že obe krajiny aktuálne bojujú so zákernou koronavírusovou nákazou, ktorá významne ovplyvňuje chod oboch štátov. Verím, že pohľad oboch štátnikov na aktuálnu situáciu bude pre divákov prínosom,“ hovorí šéfredaktor CNN Prima News Pavel Štrunc.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miloš Zeman #oseriáloch #Zuzana Čaputová #koronavírus #CNN Prima News