Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízne súboje sa začínajú! Dávate prednosť seriálu alebo zábave?

Nové jesenné ankety sa začínajú! V nasledujúcich týždňoch budú čitatelia Pravdy rozhodovať o svojej priazni vybraným programov prostredníctvom veľkých televíznych súbojov. Tento týždeň si posvietime na pondelkový večer.

25.10.2020 07:00
pán profesor, inkognito, Foto:
Je to na vás. Rozhodnite o svojom pondelkovom favoritovi.
debata

V ňom proti sebe stoja veľmi silné formáty. Najnovší seriálový hit Markízy – Pán profesor, ktorý túto jeseň potvrdil obrovskú divácku obľubu a stal sa najsledovanejšou jesennou seriálovou novinkou. Jeho púť na obrazovkách sa však chýli ku koncu. Zostávajú už len dve epizódy prvej série. To však nebráni tomu, aby sledovanosť kontinuálne rástla. Markíza je v komerčnej cieľovke dlhodobo s Pánom profesorom jednotkou na trhu.

Nedáva možnosť nadýchnuť sa konkurenčnému jojkárskemu Inkognitu. To v čase vysielania Susedov dokázalo poriadne potrápiť Markízu. Konštantne klesajúci sitkom dával zábavnej relácii krídla. Kým Jojka tradične boduje v širšej cieľovke 12+, kde dokáže nabrať viac divákov. No komerčná cieľovka je aktuálne pre Inkognito nedosiahnuteľná a pohybuje sa v podpriemeroch. Práve kvôli Pánovi profesorovi.

Otázka je teda jasná! Ktorý program sledujete počas pondelkových večerov. Je seriál v podobe Pána profesora alebo zábavné Inkongito?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #inkognito #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor