Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Matovič pokračuje v televíznej šnúre: Čaká ho špeciálny rozhovor v RTVS

Neubehol by deň, aby sa v niektorom z hlavných spravodajských relácií neobjavil premiér Matovič. V stredu ho čaká interview v Správach RTVS o 19:00.

14.10.2020 15:05
SR Bratislava vláda 39. schôdza koronavírus BAX Foto:
Premiér Igor Matovič bude v stredu večer súčasťou večerného spravodajstva RTVS.
debata (28)

Premiér Slovenskej republiky Igor Matovič bude v rámci živého vstupu z Úradu vlády hosťom stredajšej hlavnej spravodajskej relácie RTVS.

Verejnoprávna televízia zaradila do svojej hlavnej spravodajskej relácie Správy RTVS o 19.00 h. mimoriadny rozhovor s premiérom Matovičom. Moderátor Ľubomír Bajaník bude v úvode relácie prostredníctvom živého vstupu s premiérom diskutovať o nových opatreniach vlády a pýtať sa bude tiež na to, aká je situácia v zdravotníctve a aké sú plány štátnej pomoci počas druhej vlny pandémie.

Hlavnú spravodajskú reláciu Správy RTVS si diváci Jednotky môžu pozrieť aj prostredníctvom streamu na webe a Facebooku Správy RTVS.

Pritom len v utorok bol Matovič hosťom o 19:00 na Jojke v špeciálnom vydaní Novín. Televízie vynechala celé Krimi Noviny, keďže rozhovor trval do 19:30, teda do začiatku hlavného spravodajstva. V tom istom čase na Markíze vystúpila prezidentka Zuzana Čaputová v rozhovore so Zlaticou Švajdovou Puškárovou.

Matovič nechýbal v hlavnom spravodajstve Markízy ani v nedeľu večer, krátko po prijatí nových prísnejších protiepidemio­logických opatrení, ktoré vstupujú do platnosti v týchto hodinách.

© Autorské práva vyhradené

28 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Igor Matovič #oseriáloch #koronavírus #koronakríza #druhá vlna koronavírusu