Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkend prinesie nadupaný televízny program! Filmy, seriály a nielen to...

Jeseň je v plnom prúde, čo je vidno aj za oknami. Nepriaznivé dni sa hlásia o slovo a televízie dobre vedia, že si treba uchmatnúť divákov pre seba! Je však potrebný atraktívny program a ten počas najbližších dní bude.

16.10.2020 07:00
debata (1)

September príliš neprial slovenským televíziám, avšak karta sa obracia. Nastáva každoročný scenár, keď jeseň postúpi a dni sú čoraz kratšie a sychravejšie. Potenciálni diváci trávia menej a menej času vonku a navyše k tomu treba pripočítať sprísňujúce sa protiepidemio­logické opatrenia prijaté vládou tento týždeň. Čiastočne sa opakuje situácia z jari, keď ľudia jednoducho musia chtiac-nechtiac zostať doma.

Ideálna príležitosť pre televízie prilákať konečne publikum k obrazovkám a dosiahnuť tak rekordnú sledovanosť. Narozdiel od jari, tentokrát stanice, nateraz, nemajú v pláne prejsť do úsporného režimu plného repríz. Naďalej pokračuje vysielanie plné premiér filmov, seriálov a relácií. Jojka chystá dve veľké filmové premiéry cez víkend, nebude chýbať Uhorčík, Zlatá maska. Na Markíze piatková klasika – farmársky duel, filmy, ale aj nové časti obľúbených seriálov, ktoré sa pomaly chýlia ku koncu.

Už v najbližších hodinách a dňoch sa môžete tešiť na toto! Pozrite si video ponuku a nič vám neujde…

Jojka

Markíza

RTVS

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #druhá vlna koronavírusu #televízny reštart