Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízny október je plný prekvapení! Čoho sa dočkáte v najbližších dňoch?

Vyzerá to tak, že Slováci našli cestu k svojim televízorom, hoci to trvalo dlhšie, ako si stanice predstavovali. Počas septembra sa museli zmieriť s nie úplne vysokou sledovanosťou. Nahor stúpa najmä Markíza, avšak Jojka vytasila Uhorčíka a uspela.

10.10.2020 07:00
debata (1)

Bláznivý seriál o legendárnej zbojníckej družine môže byť pre Jojku spásou. Dosiahol druhý najlepší výsledok v rámci jesennej ponuky domovskej stanice. Zlatá maska je definitívne preč, teda z nedeľného prime-timu. Nahradili ju filmy. A tak to zostane. Minulotýždňový Jurský svet vedel spraviť niekoľkonásobne vyššiu sledovanosť ako nákladná šou. Spievajúce masky už „doklepnú“ svoju prvú a zrejme aj poslednú sériu počas sobotných večerov v druhom pásme. Ani presun nespôsobil revolúciu, čísla zostali na minimách.

Naopak rastie Pán profesor, Sestričky, Extrémne premeny, stabilné čísla má aj Farma, Oteckovia sa spamätávajú, hoci sú na nižších hodnotách. Aj nasledujúce dni nebudú iné. Vyzerá to tak, že sa nechystajú žiadne operatívne zmeny vo vysielaní. Pozrite si kompletnú video programovú ponuku!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart