Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízny reštart v podaní Markízy: Pozrite si podrobný prehľad, toto všetko uvidíte!

Konečne je to tu! Televízna kríza spôsobená pandémiou koronavírusu trvala neuveriteľných šesť mesiacov. Diváci museli strpieť improvizovaný program plný repríz. Tomu je však koniec. Štartuje nová televízna sezóna 2020/2021, ktorá bude síce poznačená koronakrízou, avšak stanice sa snažia naplno vrátiť do štandardného stavu. Jeseň bude plná premiér! Toto všetko uvidíte na Markíze!

31.08.2020 07:00
markíza, televízia markíza, logo, markíza, Foto:
Televízia Markíza si pre divákov pripravila jeseň plnú obľúbených programov a seriálov.
debata

Markíza v rámci jesene nejde do experimentov a kopíruje štruktúru z minulej jesene, s ktorou zožala úspechy a nadpriemernú sledovanosť.

Ako bude vyzerať televízny reštart na Jojke? Čítajte v článku: Televízny reštart v podaní Jojky: Pozrite si podrobný prehľad, toto všetko uvidíte!

Pondelok

Už o pár hodín sa vrátia na obrazovky Markízy obľúbení Oteckovia. Tí sa nútene skončili 1. apríla, po piatich mesiacoch sa ich osudy znova roztáčajú a sú pripravené premiérové epizódy bez obmedzení. Oteckovia tu budú znova od pondelka do piatka.

O 20:30 dostane priestor jarná novinka s Tomášom Maštalírom – Pán profesor. Markíza sa rozhodla vrátiť tento seriál do vysielania, zreprízuje prvé tri časti z jari, na ne nadviažu už premiéry neodvysielaných čas­tí.

Po Pánovi profesorovi štartuje už dvanásta Farma, jej bude patriť tradične celý pracovný týždeň, v druhom prime-timeovom pásme.

Utorok

Po ročnej pauze sa vracajú obľúbené Sestričky, ktoré počas minulej jesene predviedli zbesilú jazdu, keď im výrazne vzrástla sledovanosť a stali absolútnym seriálom hitom jesenných mesiacov. Markíza nenechala nič náhodu a nakrútila druhú a tretiu sériu naraz, preto sa tohto seriálu kríza nedotkla a tretej sérii bude patriť najbližších desať týždňov. Jarná lekárska novinka – Červené pásky si bude musieť počkať na svoju druhú premiéru premiéru až do jari 2021. Po Sestričkách pôjde ďalšia časť novej Farmy.

Streda

Rovnako po roku je späť aj emotívna dokumentárna reality šou Extrémne premeny. Opäť sa diváci môžu tešiť na sériu životných príbehov ľudí, ktorí sa rozhodli skoncovať so starým životom a kilami navyše a pod vedením kondičného trénera Maroša Molnára prekopú svoj život od základov. A to nielen po fyzickej stránke. Tretia séria Extrémnych premien sa bude vysielať každú stredu, po nej opäť nová Farma.

Štvrtok

Najslávnejšia slovenská dedina a jej šialené príbehy sú späť! Horná Dolná takisto hlási svoj návrat po nútenej koronaprestávke a Markíza ponúkne ďalšie premiérové epizódy. Počas sa začala nakrúcať ďalšia sezóna, je teda jasné, že tento seriál sa do výslužby rozhodne nechystá a bude tu s divákmi počas celej sezóny, teda aj na jar.

Piatok

Jesenné piatky budú už klasicky patriť Farme. Celý slot počas hlavného vysielacieho času bude patriť vyraďovaniu. Duel zaberie obe vysielacie okná.

Sobota

Po pracovnom týždni plnom vlastnej televíznej tvorby si prídu na svoje aj tí diváci, ktorí chcú sledovať filmy, prípadne rovno veľké blockbustery.

Nedeľa

Práve počas úplného záveru týždňa sa ukáže najväčší dozvuk koronakrízy. Markíza sa dostala do situácie, v ktorej nebola roky. Vždy mala pripravenú veľkú ťažiskovú šou. Túto jeseň to znova mala byť imitačná šou Tvoja tvár znie povedome a jej šiesta séria. Televízia sa však rozhodla upustiť od jej produkcie zo zjavných príčin a na jej miesto, netradične, vysunula šou 2 na 1 s Adelou Vinczeovou a Danom Danglom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #televízny reštart