Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Nastal čas vybrať víťaza! Ktorý slovenský seriál je najlepší?

Veľká letná anketa je po roku opäť tu! Televízna sezóna 2019/2020 sa uplynutím posledného júnového dňa skončila. Je načase, po ročnej pauze, opäť nájsť najlepší slovenský seriál tejto sezóny. Hlasovanie bude prebiehalo v štyroch kolách.

22.08.2020 07:00
oteckovia, hniezdo, susedia, Foto:
Hlasujte vo finálovom kole! Vyberte jedného víťaza!
debata

V prvom kole vypadli jojkárske seriály: Bola raz jedna škola, Trhlina, Hrobári a Ministri. V druhom kole dostali stopku seriály Delukse, Horná Dolná a Za sklom. V treťom kole, tesne pred bránami finále, zostali Sestričky, Nový život a Jenny.

Prvé kolo hlasovania prebiehalo od 1. augusta a do 7. augusta, v ponuke bolo trinásť seriálov. Do ďalšieho kola postúpilo deväť, podľa vás, najlepších seriálov. Druhé kolo trvajúce od 8. augusta do 14. augusta je už takisto úspešne uzavreté. Z deviatky ste si vybrali šestku, ktorá postúpila do tretieho kola, ktoré je takisto ukončené. Zo šestky vznikla finálová trojka!

Finálové, štvrté kolo, v ktorom bude bojovať finálová trojka sa začína 22. augusta a víťaza budete vyberať do 28. augusta. Vyhodnotenie ankety sa dozviete v sobotu, 29. augusta, spolu s výsledkami veľkej júnovej, júlovej, ale aj augustovej ankety. Je to na vás, hlasujte!

UPOZORNENIE: Do letnej ankety nie sú zaradené jarné markizácke seriály Červené pásky a Pán profesor, keďže ich televízia kvôli pandémii stiahla po dvoch až troch častiach z vysielania a preto nie je možné posúdiť ich celkovú kvalitu.

1. Oteckovia – TV Markíza

Markíza musela ukončiť vysielanie piatej série obľúbeného podvečerného hitu na začiatku apríla. Minuli sa jej predtočené epizódy. Nakrúcanie sa obnovilo začiatkom júna, nové epizódy uvidia diváci na jeseň.

Upútavka na piatu sériu.

2. Susedia – TV Markíza

Prvou obeťou pandémie boli Susedia. Z novej ôsmej série sa odvysielali len dve epizódy.

Upútavka na začiatok ôsmej série.

3. Hniezdo – RTVS

Najväčší hit RTVS za novodobú históriu. Rodinná dráma opantala Slovákov a prinášala verejnoprávnej televízii obrovské rekordy. Aj napriek korona videli seriál diváci bez obmedzení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #leto 2020