Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto nie! Opäť sa rútia reprízy Babovřeskov. Čo ešte prinesie televízne leto?

Televízne leto má pred sebou už iba mesiac vysielania. Prvá polovica sa postupne uzatvára a septembrový reštart po koronakríze je tak o krok bližšie k divákom.

24.07.2020 07:00
markíza, joj, jojka, Foto:
Televízna ponuka cez leto je skromná, no vždy sa dá niečo vybrať.
debata (1)

Ešte na jar sa zdalo nepredstaviteľné, aby všetci čakali do septembra na štandardné vysielanie po koronakríze, čas bol v tomto smere milosrdný a ubehol pomerne rýchlo. Zdanlivo dlhé leto je vo svojej polovici a napätie v slovenských televíziách začína gradovať.

Vo veľkom sa najmä komerční hráči pripravujú na návrat veľkého množstva premiér, ešte predtým je tu však prelom mesiacov a začiatok augusta, ktorý bude cieľovou rovinkou pred koronaprogram.

Čo uvidíte počas najbližších dní? Ako inak reprízy a možno to niekoho poteší alebo aj nie, Markíza do piatkového prime-time po x-tý krát vytasí Babovřešky. V sobotu to bude akčný film Smrtiaci príliv, prípadne v pondelok láka na komédia Mamin frajer je postrach. Po zvyšok týždňa je to už etablovaná klasika ako šou Dobre vedieť!, prípadne Chart Show alebo Zámena manželiek. Na televízii Doma v piatok pokračuje seriál Dom na pobreží, ktorý si získava čoraz väčšiu divácku základňu.

To isté platí aj pre Jojku, ktorej televízne leto je omnoho stabilnejšie, bez zmien. Takže Inkognito, dva seriály 911, Najhľadanejší alebo filmy. Ťahákom má byť nová verzia hitu 7 statočných. Pozrite video ponuku na najbližšie dni!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #leto 2020