Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Štart kontroverznej kulinárskej šou, ale aj nový seriál! Čo ešte prinesie televízne leto?

Slovenské televízie vo veľkom rozbehli televízne leto, ktoré je plné filmov a seriálov. Medzi spleťou repríz sa dá nájsť aj značné množstvo premiér. Čo všetko (ne)uvidíte počas najbližších dní?

03.07.2020 07:00
debata

Televízia JOJ chce toto leto prinášať atraktívny program, ktorý si aspoň čiastočne udobrí divákov. Tí počas jari prišli o lákavú ponuku programov kvôli pandémii. Hoci letné obdobie je skôr o príprave nových relácií, ktoré sa predstavia v ďalšej televíznej sezóne. No aj napriek tomu aspoň počas prime-timu sa dá vybrať z ponuky.

Markíza nabehla na oddychovú štruktúru počas posledného júnového týždňa. Tam je program už etablovaný. Kombinácia repríz vlastných relácii ako Dobre vedieť!, Chart Show, Klamal by som ti?, Mileniek a premiér ako česká Zámena manželiek a cez víkend filmy sa nateraz zdá ako mix, ktorý prináša potrebnú úroveň sledovanosti.

Jojka odštartovala „leto“ na obrazovkách na prelome mesiacov. Highlightom bola štvrtková premiéra 3. série hitu 911. To však zďaleka nie je všetko. Už v najbližších dňoch sa pridá úplne nový seriál Najhľadanejší (FBI: Most Wanted) alebo počas podvečerov relácia Prostřeno, ktorá v Čechách vzbudzuje kontroverzné reakcie, tým sa letná ponuka na mesiac júl zastabilizuje a naberie cyklický charakter.

Teda počas nedeľných podvečerov na Jojke pokračujú divácky veľmi obľúbené lifestylové magazíny, pondelky zasa Inkognitu, ktoré aj v lete pôjde v premiére. Utorky, štvrtky pôjde 911. Na Markíze zábavné šou. Stredy na Jojke filmy, na Markíze Chart Show. Víkendy na oboch staniciach patria filmom. Pozrite si video ponuku program na najbližšie dni!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #leto 2020