Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka to skúsi ešte raz! Na jeseň na Slovensko dorazí bláznivá spevácka šou

Nielen Markíza, ale aj konkurenčná Jojka chystá veľký jesenný reštart svojho vysielania a diváci sa môžu tešiť na veľké množstvo premiér. Od septembra čaká Slovákov nával nových programov, ktoré majú byť náplasťou za šesťmesačný televízny pôst spôsobený pandémiou.

03.07.2020 07:00
the masked singer, zlatá maska, Foto:
Nová šou Zlatá maska napokon dorazí na Slovensko. Jojka ju uvedie na jeseň.
debata (1)

Hoci práve Jojka sa snažila brzdiť dopady na divákov a krátko po vypuknutí koronavírusu sa snažila prísť s riešeniami, ako zachovať aspoň malú časť premiér v programe. A podarilo sa. Narozdiel od Markízy nestiahla z programu avizovanú jarnú novinku Jenny, ktorú odvysielala celú a bez vynútenej prestávky.

Neskôr sa pridalo aj Inkognito, ktoré sa nakrúca v núdzovom prežime bez divákov za prísnych hygienických opatrení. Nezmizla ani glosátorská relácia Sedem, šou o varení Moja mama varí lepšie ako tvoja. Počas apríla sa diváci museli rozlúčiť s obľúbeným seriálom Nový život a priestor vôbec nedostala očakávaná slovenská premiéra licencovanej novej ťažiskovej šou Zlatá maska (The Masked Singer), ktorá vo svete valcuje rebríčky sledovanosti.

Ukážka z americkej verzie Zlatej masky.

Jojka sa rozhodla priniesť opäť niečo nové a namiesto opakovania sezón osvedčených šou opäť mienila zariskovať s touto bláznivou šou, ktorú moderuje Martin Pyco Rausch. Avšak len pár dní pred televíznou premiérou prišlo operatívna zmena programu a Zlatá maska dostala stopku.

Vtedy ešte ničnetušiaca televízia si myslela, že situácia sa v priebehu niekoľkých týždňov dá do normálu a Zlatá maska stihne premiéru na jar, aby na jeseň prišla na rad nová séria Talentu. Avšak s pribúdajúcimi týždňami a neskôr aj mesiacmi bolo už jasné, že koronavírus úplne zmenil plány na vysielanie. Televízna jar bola už stratená.

Druhú šancu dostane Zlatá maska po lete. „Zlatá maska je nakrútená, aktuálne sa dokončujú posledné úpravy, ktoré tiež spomalila karanténa. Diváci si túto veľkolepú šou budú môcť pozrieť na jeseň,“ povedala pre Pravdu hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová.

Navyše nová šou bude Jojku hotovou spásou, keďže Talent dostal na neurčito stopku a hotová Zlatá maska tak vyplní jeho slot.

Pointou Zlatej masky je hádanie identity celebrity, ktorá predvádza profesionálne vystúpenie. Identita spievajúcich celebrít zostáva utajená pred ostatnými súťažiacimi, porotcami a divákmi v štúdiu aj pri obrazovkách po celý čas, až kým nezložia masky pri svojom vyradení. Keď „Masky“ spievajú, úlohou členov panelu je uhádnuť identitu celebrity, ktorá sa ukrýva pod maskou. Len počas spevu budú mať panelisti a diváci možnosť počuť skutočný reálny hlas utajenej celebrity.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Martin Pyco Rausch #oseriáloch #koronavírus #Zlatá maska #koronakríza