Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia markizácka stálica má návrat istý! Na jeseň uvidíte tieto dramatické premeny

Dobrá správa pre všetkých fanúšikov reality šou Extrémne premeny! Na jeseň sa môžete tešiť už na tretiu sériu príbehov ľudí, ktorí sa rozhodnú dať si druhú šancu na život a radikálne zmenia nielen svoj zovňajšok, ale aj celý život.

06.07.2020 07:00
extrémne premeny, maroš molnár, chris powell, Foto:
Extrémne premeny sa vrátia s novými epizódami aj v roku 2020.
debata

Televízia Markíza postupne, hoci pomerne opatrne vyťahuje jesenné tromfy, na ktoré sa môžu tešiť jej diváci. Nateraz to vyzerá tak, že staví na stálice a v podstate zopakuje vysielaciu štruktúru z minulej jesene, s ktorou naplno zabodovala. Popri Farme, Sestričkách, Oteckoch, Hornej Dolnej sa na obrazovky vrátia aj Extrémne premeny s ďalšou várkou nových príbehov.

Vzhľadom na fakt, že táto relácia je mimoriadne produkčne náročná, nie je možné prinášať nové série častejšie, ako raz do roka a to maximálne osem až desať príbehov. Počas nadchádzajúcej jesene to nebude inak. Avšak už teraz televízia vo svojom vysielaní verbuje potenciálnych uchádzačov pre ďalšiu sezóny, je teda jasné, že štvrtá séria sa chystá pre rok 2021.

Extrémne premeny sú licencovaný formát z USA a Markíza úzko spolupracuje s tvorcom Chrisom Powellom, ktorý pravidelne hosťuje v niektorých epizódach. Počas minuloročnej jesene však sledovanosť bola skôr priemerná. Po dobrých začiatkoch sa postupne krivka zastabilizovala na priemerných hodnotách, avšak pre televíziu stále zaujímavých. Preto pokračuje v ďalšom nakrúcaní a s týmto formátom ráta aj naďalej.

„Štarty jesenných programov sú podmienené aktuálnou situáciou v krajine v súvislosti s koronakrízou. Predpokladom na výrobu a vysielanie programov sú priaznivé podmienky z pohľadu bezpečnosti pri nakrúcaní. Ak sa všetky podmienky splnia, tak budeme môcť v jesennej sezóne potvrdiť návrat aj nových častí reality šou o chudnutí Extrémne premeny Slovensko,“ píše sa v oficiálnom stanovisku televízie.

Predpokladá sa, že Markíza spustí reštart vysielania po koronakríze hneď počas prvého septembrového týždňa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Extrémne premeny #koronavírus #koronakríza