Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci ocenili snahu Jojky! Obľúbená šou sa stále teší veľkej priazni divákov

Stále nekončiaca koronakríza prinútila slovenské televízie vymyslieť spôsob, ako v obmedzenom režime nakrúcať vybrané programy. Jednou z týchto pozitívnych výnimiek je aj obľúbené jojkárske Inkognito.

24.04.2020 07:00
inkognito, čekovský, šebová, hudák, tabaček, Foto:
Hádači so špeciálnymi Inkognito rúškami.
debata

Televízia našla spôsob, ako pokračovať v nakrúcaní, pri dodržaní všetkých predpísaných opatrení. Aj preto sa môže nakrúcať glosátorská relácia Sedem, špeciálne časti Moja mama varí lepšie ako tvoja a teraz pridáva aj Inkognito. Na nové časti sa diváci môžu tešiť už od 16. apríla. Počas dvoch dní sa podarilo nakrútiť až šesť epizód, ktoré sa po novom budú vysielať v pondelok a vo štvrtok.

Ako vyzeralo nakrúcanie nového Inkognita? Dozviete sa v exkluzívnom článku: Jojka našla spôsob, ako nakrúcať! Pozrite sa, Inkognito bude nepredstaviteľne i­né

Muselo sa totiž nakrúcať bez divákov, ktorí sú pri tejto relácii neodmysliteľnou súčasťou. Neraz sú práve reakcie divákov smerodajné a sú v úlohe piateho hádača.Absencia divákov je najviac citeľná pri tajnom hosťovi. V čase koronakrízy sa účinkujúci musia spoľahnúť už len na seba. V súčasnosti, keď podoba televízneho vysielania sa nepríjemne v neprospech diváka je každá premiéra potešujúca.

Čo povedali účinkujúce na nové podmienky v Inkognite? Klikajte na exkluzívny článok: Inkognito v područí koronavírusu! Nakrúcame v zvláštnej atmosfére, hovorí Voštinár

To sa potvrdilo aj v prípade „korona Inkognita“. Sledovanosť prvého vydania vysielaného 16. apríla bola pre Jojku vysoko nadpriemerná a potvrdilo sa správnosť rozhodnutia nakrúcať vybrané formáty aj naďalej, aj za cenu, že budú pôsobiť inak. Celkovo si premiérovú časť pozrelo až 429-tisíc Slovákov, v cieľovej skupine 12+ to znamenalo až 9,2% sledovanosť s trhovým podielom 18,7 percenta.

Koronakríza: Takto vyzerá nakrúcanie Inkognita Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Jojka si nechala ušiť špeciálne rúška s logom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #inkognito #oseriáloch #koronavírus #koronakríza