Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ako ďalej Slovensko? Markíza bude hľadať odpovede, ako von z koronakrízy

Už druhý mesiac je neodmysliteľnou súčasťou života televíznych divákov spravodajstvo. Po prepuknutí koronakrízy zabralo veľkú časť vysielania. Hlavné večerné relácie sú doplnené špeciálnymi diskusiami, ktoré najmä televízia Markíza poňala ako pravidelnú súčasť svojho vysielacieho času.

21.04.2020 07:00
Koronavirus na Slovensku, koronavírus, Foto:
Televízia Markíza sa v najnovšej diskusii zameria na blízku budúcnosť Slovenska po koronakríze.
debata (1)

Kým v marci išlo o operatívne zaradené diskusie, v apríli stanica potvrdila ich status ako pravidelných relácii, kým nepominie výnimočný stav v spoločnosti. Diváci Markízy tak videli diskusie s odborníkmi, politikmi, prezidentkou, ktorí hľadali odpovede, ktoré trápia ľudí pri obrazovkách.

Pomaly sa blíži koniec apríla, teda záver druhého mesiaca tvrdých vládnych opatrení, ktoré majú zabrániť nekontrolovateľného šíreniu koronavírusu. Podľa štúdii by sa Slovensko mali blížiť k vrcholu nákazy a postupnému poklesu. Slováci netrpezlivo čakajú na správy o uvoľnení ekonomiky, opatrení a návratu k normálnemu životu. Oprávnene začínajú mať negatívne pocity.

Najnovšia markizácka diskusia konečne zmení rétoriku a návale aktuálnych správ príde zmena. Téma utorkového vydania znie jasne: Ako ďalej Slovensko? Relácia s moderátormi Zlaticou Švajdovou Puškárovou a Michalom Kovačičom bude rozdelená do dvoch častí, na publicistický súhrn doterajšieho diania nadviaže veľká debata s hosťami, ktorí majú v rukách budúcnosť Slovenska.

"Ocitli sme sa v akomsi polčase, kedy na jednej strane ľudia majú strach z nákazy, na druhej strane im dochádza dych a trpezlivosť, lebo stále viac riešia svoju ďalšiu existenciu. Inými slovami: V hre je naše zdravie, no zároveň ekonomika a sociálne dopady,“ povedal Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza. Premiérovú diskusiu uvidia diváci v utorok večer, tradične o 20:30 na Markíze.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #koronakríza