Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto je zabijak korony! Superhrdinovia prichádzajú, keď ich divák najviac potrebuje

Televízie a streamovacie služby sa posledné týždne snažia ešte viac priblížiť k divákom a ponúkajú im alternatívny program, ktorý im pomôže zvládnuť koronakrízu. Ľudia prinútení zotrvávať doma dochádzajú nápady, ako celú situáciu zvládnuť. Našťastie existuje viacero alternatív, ako ich stráviť pri seriáloch a filmoch.

19.04.2020 07:00
marvel, spiderman, ironman, Foto:
Slováci môžu zabiť nudu prostredníctvom superhrdinov od Marvelu, až 17 filmov nájdu na HBO GO.
debata

HBO pružne zareagovalo a pripravilo si slovenských a českých divákov naozajstnú lahôdku v podobe obrovského Marvel filmového maratónu, ktorý nemá v našich končinách obdobu. Televízii sa podarilo dať dokopy až 17 filmov o superhrdinoch, ktorý posledné desaťročie dobíjali filmový svet a stali kultom. A teraz si predstavte, že ich všetky môžete pozrieť na jednom mieste na online platforme HBO GO ako jeden veľký maratón alebo po častiach. Každopádne s touto mega nádielkou zabijete niekoľko dní a zaručene zabudnete aj koronakrízu za oknami.

Superhrdinovia pribúdajú na HBO GO postupne a budú dostupní do konca mája, respektíve do začiatku júna. Iron Man 1 – 3 s Robertom Downeym Jr. je k dispozícii od 10. apríla. Od piatku 17. apríla pribudli tri filmy s Kapitánom Amerikom, ktoré stvárňuje Chris Evans.

O týždeň, teda 24. apríla sa dovalia tri filmy s Thorom alias Chrisom Hemsworthom. Prvého mája sa fanúšikovia Marvelu môžu tešiť na prírastok štyroch filmov – Black Panther, Doctor Strange a dva diely Strážcov Galaxie. Všetky aprílové prírastky budú dostupné do konca mája. Do 7. júna si diváci budú môcť užiť všetky štyri filmy o Avengeroch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel #HBO #HBO Go #oseriáloch