Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc je na konci! Televízie neskladajú zbrane, toto vás čaká a neminie...

Sviatky jari vrcholia. Slovenské televízie počas veľkonočných dní prinášali pre divákov overené klasiky, ale aj kopec premiér. Inak to nebude ani v pondelok! Deti čaká repríza rozprávok z minulých dní a večer sa dostanú k slovu premiérové programy. Presne ako počas predchádzajúcich dní.

13.04.2020 07:00
debata (1)

1. Taxi 5 – Markíza

Záver Veľkej noci bude na Markíze poriadne akčný! Slováci sa dočkajú slovenskej premiéry komédia Taxi 5. Sylvain Marot je parížsky superpolicajt, ktorý je prevelený do Marseille, kde je poverený úlohou dolapiť gang talianskych lupičov. Spojí svoje sily s Eddym, najhorším šoférom v meste, ktorý má ako jediný prístup k legendárnemu bielemu taxi. Po dvadsiatich rokoch od uvedenia prvého dielu prichádza v produkcii Luca Bessona už piaty diel slávnej francúzskej série. Štafetu preberajú nové herecké tváre. Ale to hlavné – vytunené autá a adrenalínové naháňačky zostávajú.

2. Zootropolis – JOJ

Televízia JOJ počas sviatkov priniesla priehrštie rozprávok, mnohé v premiére. V tomto štýle uzavrie aj tohtoročné sviatky. Večer čaká malých aj veľkých premiéra hitu Zootropolis.

3. Miro Žbirka: 40 rokov na scéne – RTVS

Verejnoprávna RTVS ukončí Veľkú noc hudbou. A vytvorí zaujímavú alternatívu voči komerčným televíziám. Večer si budú môcť pozrieť v premiére koncert hudobnej legendy a stálice Mekyho Žbirku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #Veľká noc #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus