Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo pozerať na Veľký piatok? Tieto premiéry vás určite potešia...

Slovenské televízia naplno nabiehajú na veľkonočnú ponuku programov a diváci sa môžu tešiť na viacero zaujímavých premiér, ktoré im skrátia nudu. Pozrite si niekoľko našich televíznych tipov na sviatočný večer.

10.04.2020 07:00
wonder wonam, leví kráľ, na vlásku, Foto:
Piatkový deň bude plný zaujímavých premiér.
debata

1. Wonder Woman – Markíza

Najväčším ťahúňom piatkového večera bude, bezpochyby, slovenská premiéra kinohitu Wonder Woman. Ešte predtým, než sa stala Wonder Woman, podstúpila princezná Amazoniek Diana (Gal Gadot) tréning, ktorý z nej spravil neporaziteľnú bojovníčku. Vyrastala v chránenom ostrovnom raji až do doby, keď na ich ostrove havaroval americký pilot Steve Trevor (Chris Pine) a začal rozprávať o masovom celosvetovom konflikte zúriacom okolo nich. Diana opúšťa bezpečný domov s presvedčením, že dokáže odvrátiť a zastaviť hrozbu. Bojuje po boku mužov vo vojne, ktorá má ukončiť všetky konflikty a postupne objavuje široký potenciál svojich nadprirodzených schopností a… svoj naozajstný osud.

2. Leví kráľ – JOJ

V piatok v podvečer o 17:10 sa po niekoľkoročnej pauze vráti na slovenské obrazovky kultový animák Leví kráľ z roku 1994.

3. Na vlásku – JOJ

Večer proti Wonder Woman na Markíze sa postaví rozprávka Na vlásku, ktorá poteší nielen detských divákov, ale aj rodičov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Veľká noc #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus