Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pandémia naša každodenná! Jojka spúšťa pravidelnú reláciu o koronavíruse

Televízne vysielanie zažilo v marci devastačné zemetrasenie a stanice sa museli expresne prispôsobiť úplne novej situácii a zmenám, ktoré koronavírus priniesol.

29.03.2020 07:00
debata

Okrem zdrvujúcich ekonomických dopadoch sa zmenila aj skladba programov. Jarné formáty išli do úzadia a čakajú na situáciu, keď situácia sa upokojí a trh sa znova naštartuje. Súčasťou každodenného života slovenských divákov sa stalo spravodajstvo a to nielen hlavný súhrn dňa.

Všetky televízie spustili špeciálne vydania a relácie. Markíza s Jojkou operatívne do hlavného vysielacieho času zaradili špeciálne diskusie, ktoré však nemajú garantované pravidelné vysielanie a uvádzajú sa podľa potreby.

Až doteraz. Televízia JOJ od pondelka, 30. marca, spúšťa novú reláciu s názvom Zostali sme doma, ktorá je priamou reakciou na aktuálne besniacu pandémiu vo svete, ale aj na Slovensku. Život sa v posledných týždňoch zmenil. Najmä kvôli bezpečnosti a ochrane zdravia sa svet ocitol v niečom novom, doteraz takmer neznámom. Izolácia v bytoch, v domoch, pre iných karanténa. Nové pojmy a udalosti, na ktoré si v týchto chvíľach musia všetci zvykať. Veci sa menia.

Ako sa domáca izolácia prejavuje v domácnostiach, v rodinách, vo vzťahoch? Jojka prostredníctvom tejto relácie má ambíciu, aj odľahčenou formou, zmapovať dopady izolácie či karantény nielen prostredníctvom známych osobností, ale priestor dostanú aj diváci. Relácia Zostali sme doma bude mapovať zmeny doma a ako sa situácia podpisuje na vzťahoch. Ako zvládajú ľudia byť takmer 24 hodín denne so sebou, s partnerom či s deťmi?

Zostali sme doma dá divákom rady na to, ako túto novú životnú situáciu zvládnuť, nazrie do domácej izolácie známych tvárí a najmä divákov, ktorí boli zo dňa na deň postavení pred hotovú vec. Reláciou bude sprevádzať moderátor Vlado Voštinár a youtuber a herec Lukáš Frlajs.

Prvé vydanie je naplánované na 30. marca, vždy po Inkognite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #koronavírus