Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia televízna obeť koronavírusu je známa! Jojka musí obmedziť túto stálicu

S pribúdajúcimi týždňami bezpečnostných opatrení prichádzajú ďalšie následky. Avšak zdravie je prvoradé, diváci sa musia zmieriť s odchodom Inkognita.

30.03.2020 07:00
inkognito, Foto:
Jojke dochádza zásoba premiér Inkognita, musí nasadiť reprízy.
debata (10)

„Vzhľadom na aktuálnu situáciu s koronavírusom sa vedenie televízie JOJ rozhodlo prijať ďalšie opatrenia na ochranu zdravia a bezpečnosť hercov, štábu a ľudí pracujúcich na tvorbe televíznych formátov. Tieto opatrenia sa najnovšie dotkli aj výroby nových častí obľúbenej relácie Inkognito, ktorú sme dočasne prerušili. Premiérových častí tak naša televízia aktuálne nemá v zásobe toľko, aby sme ich mohli vysielať každý pondelok. Radi by sme vás preto upozornili na programovú zmenu. Budúci týždeň v pondelok 30. marca neodvysielame premiérovú epizódu Inkognita, ale reprízu. O ďalších týždňoch i o prípadnej ďalšej programovej zmene vás budeme priebežne informovať. Ďakujeme vám za vašu priazeň,“ napísala televízia na svojich oficiálnych stránkach.

Dobrou správou je, že zmena sa týka, nateraz, len tohtotýždňového vydania. Ako sa bude vyvíjať situácia v ďalších týždňoch nie je známe. Stále však platí zákaz preventívny zákaz nakrúcania seriálov a relácií. Obľúbené Inkognito sa stáva ďalšou obeťou koronavírusu, ktorý paralyzoval televízie nielen na Slovensku. Televízia JOJ však neobmedzila vysielanie premiér tak masívne ako konkurenčná Markíza, ktorá zastavila úplne všetko, okrem federálnej Superstar.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #inkognito #oseriáloch #koronavírus