Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka sa už vo veľkom chystá na jeseň! Vráti sa jej programový pilier

Na obrazovkách vládne jar, no v televíznom zákulisí to poriadne vrie. Stanice nelenia a pripravujú sa na novú televíznu sezónu 2020/2021, ktorá štartuje v septembri. A pomaly, ale iste presakujú informácie o veľkých ťažiskových šou, ktoré slovenskí diváci znova uvidia.

12.03.2020 07:00
debata
Česko Slovensko má talent sa na jeseň vráti s... Foto: TV JOJ
česko slovensko má talent, talent, Česko Slovensko má talent sa na jeseň vráti s deviatou sériou.

Vyzerá to tak, že tohtoročná jeseň bude veľmi podobná ako tá predchádzajúca, teda tá televízna. Markíza avizuje šiestu sezónu imitačnej šou Tvoja tvár znie povedome, ktorá zažila pred pár mesiacmi prvé značné výkyvy v sledovanosti. Aj napriek tomu sa televízia rozhodla s ňou pokračovať a nedopriať jej oddych. Nateraz Markíza o prípravách mlčí a dá sa len špekulovať o celebritnom zložení najnovšej série.

Rovnakou cestou sa vyberie aj Jojka. Tá spolu s českou Primou chystajú už deviatu sezónu Česko Slovensko má talent.

Avšak pri Talente je situácia diametrálne odlišná. Tu sledovanosť prepisovala počas jesene rekordy a ostatná séria bola najsledovanejšou šou spomedzi ponuky všetkých staníc. Stabilne sa držala nad hranicou 600-tisíc divákov, pričom maximum bolo na úrovni až 655-tisíc divákov. Veľmi podobne sa vyvíjala sledovanosť aj v susedných Čechách, preto nie je prekvapením, že obe televízie pokračujú v ročnej periodicite výroby.

Kastingy sa rozbehnú už koncom marca najprv na Slovensku a následne sa hľadanie účinkujúcich presunie do Čiech. Prebiehať budú v Bratislave, Banskej Bystrici, Košiciach, Prešove, Prievidzi, Nových Zámkoch, Nitre, Senici, Rimavskej Sobote, Liptovskom Mikuláši, Starej Ľubovni, Žiline.

Avšak už túto jar diváci Jojky uvidia v premiére úplne novú ťažiskovú šou Zlatá maska (The Masked Singer), ktorá vo svete láme rekordy v sledovanosti a v USA je absolútnym hitom. Slovenská premiéra je stanovená na 20. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #oseriáloch #Zlatá maska