Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Štartuje Ruža pre nevestu: Ponuka ma šokovala, tú pravú som v zahraničí nenašiel, hovorí nový televízny ženích

Televízia Markíza v piatok večer odštartuje vysielanie šou Ruža pre nevestu, ktorá je novou verziou kultovej relácia Nevesta pre milionára. Prečítajte si rozhovor s Tomášom Tarrom, televíznym ženíchom zo šou Ruža pre nevestu.

03.03.2023 06:00
debata
Tomáš Tarr - nový televízny ženích. Šou Ruža... Foto: TV Markíza
tomáš tarr, ruža pre nevestu, Tomáš Tarr - nový televízny ženích. Šou Ruža pre nevestu štartuje 3. marca na Markíze.

Relácia sa vracia po 17 rokoch na obrazovky, videli ste aj pôvodnú verziu s Honzíkom Novotným? V čom bude súčasná verzia s Vami iná?

Pamätám si šou z detstva. Na legendárnu hlášku “ Prijmeš moju rúži” si určite pamätá každý, kto mal v tom čase televízor. Formát šou je síce rovnaký, ale v tomto prípade je vsadený do úplne inej doby. Predsa je to už 17 rokov, čo je dostatočne dlhý čas na to, priniesť divákom niečo nové a fresh.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza sa bude čoskoro rozširovať: Diváci dostanú novú slovenskú televíziu!

Naberali ste inšpiráciu, napríklad, z americkej verzie šou, ktorá sa v USA teší obrovskej popularite?

Neviem či by sa dalo hovoriť o naberaní inšpirácie. Zahraničné verzie šou som si pozrel až po tom, ako som dostal ponuku. Zaujímalo ma, či je to pre mňa a či to dám. (smiech) Chcem byť sám sebou a myslím, že na to sa nepotrebujem inšpirovať od druhých.

Čoskoro vás spozná celé Slovensko, vy ste však z neho odišli. Čo vás viedlo odísť za hranice? A špeciálne do exotického Thajska?

Zo Slovenska som odišiel do zahraničia kvôli modelingu. V rámci toho som vycestoval v roku 2014 do čínskeho Pekingu. Niekoľko rokov som sa potom venoval modelingu v Číne, Singapure a nakoniec som skončil v Thajsku. Bangkok som si tak zamiloval, že som sa začal pohrávať s myšlienkou usadiť sa v ňom. V Thajsku som už ako doma. Život ma tam naozaj baví, veď koniec koncov, inak by som v tam nežil.

Očarila ma thajská kultúra, ľudia a energia, o ktorú tam nie je núdza. Bangkok je úžasné multikultúrne mesto, kde žije nespočetne veľa úspešných ľudí. Baví ma tá rozdielnosť kultúr a množstvo úspešných ľudí, s ktorými sa mám možnosť dennodenne stretnúť. Život v tomto meste ma každý deň motivuje byť lepším. A samozrejme, celoročné teplo a bazén na apartmáne tomu trošku dopomáha. (smiech)

sex life, sex/life, Čítajte aj Seriálový marec: Absolútne najlepší začiatok jari, aký si dokážete predstaviť!

Môžete prezradiť, čomu sa roky venujete v Thajsku?

Podnikám v kreatívnom priemysle. Mám kontrakty s veľkými ázijskými značkami. Spravujem online obchody a venujem sa aj koučingu na sociálnych sieťach. Spolupracujem s niekoľkými celosvetovými značkami. Okrem toho investujem do rôznych projektov v Thajsku a pracujem aj na vlastnom biznise.

Späť k šou Ruža pre nevestu… Čo ste si prvé povedali, keď prišla ponuka od Markízy?

Pamätám si, že som zostal dosť šokovaný a najprv aj celkom skeptický. Nebolo to hneď na prvú automatické áno. Ponuku som zvažoval dlhšie. Predsa len, dôležité rozhodnutia v živote si treba nechať prejsť hlavou, poprípade sa poradiť s rodinou a najbližšími kamarátmi, a tak to bolo aj v mojom prípade.

Spoznajte televízneho ženícha Tomáša Tarra! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Tomáš Tarr - nový televízny ženích. Šou Ruža...

Váhali ste prijať túto ponuku? Čo vás presvedčilo ísť do tejto šou?

Zo začiatku som veľmi váhal a vôbec to nebolo rýchle a jednoznačné rozhodnutie. Mám však rád výzvy a toto výzva jednoznačne bola. Navyše prišla v správnom čase, keď som už rozmýšľal, že by bolo načase nájsť si vzťah.

seriál nemocnica, nela pocisková, richard autner, Noël Czuczor, Čítajte aj Špekulácie sa potvrdili: Jojkárska Nemocnica sa rozpadáva, odchod pôvodnej postavy!

Ako vás tvorcovia šou našli?

Televízia Markíza ma objavila cez sociálne siete. Tým, že dlhé roky pôsobím v zahraničí na Slovensku známy nie som. Nejakým spôsobom si ma našli, zohnali telefónny kontakt a už to išlo. Na prvý telefonát nikdy nezabudnem. Keď mi oznámili, o akú šou ide a to, že majú o mňa záujem, nechcelo sa mi tomu veriť. Pamätám sa, že som bol niekde v kameňolome v Thajsku, kde som točil reklamu.

Prináša, podľa Vás, účasť v tejto šou len pozitíva alebo aj nejaké negatíva? Napríklad, že vás publikum zaškatuľkuje do roly ženícha z televíznej šou…

Nad negatívami sa v mojom živote snažím nezamýšľať. Som pozitívne naladený a s takýmto optimizmom som aj išiel do tejto šou. Verím, že keď ma diváci počas šou spoznajú lepšie, tak ich presvedčím a nebudú ma do budúcna škatuľkovať.

Čo povedali na účasť v šou vaši blízki, rodina, priatelia?

Samozrejme, že som sa o účinkovaní v tejto šou poradil so svojimi najbližšími kamarátmi a rodinou. Kamaráti v Bangkoku z toho boli nadšení a rodina ma tiež podporila. Nedostal som ani jednu negatívnu odpoveď typu, že by som to mal odmietnuť.

televízia, televízor, divák, hnev, obývačka, Čítajte aj Ďalší operátor hlási zmeny v televíznej ponuke: Tieto programy končia, toto je náhrada...

Dlhodobo žijete v Thajsku, zrejme poznáte tamojšie dámy. V čom sú odlišné od Sloveniek? Práve rozdielnosť kultúr a zvykov je možná prekážka v tom, že ste nenašli tú pravú?

Ženy v Thajsku sú síce nádherné, ale rozdielnosť našich kultúr a mentalít spravila svoje a môj vzťah vždy skončil neúspechom. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že Thajky sú zvyknuté randiť zo zahraničnými mužmi.

Presne vedia, aká je ich kultúra, čiže sa prispôsobia chlapovi. Rande vyzerá ale takisto, ako u nás: večera, kino alebo drink niekde v bare. Väčšina žien je vychovaná od rodičov práve tak, že si majú nájsť bohatého muža, ideálne belocha, ktorý uživí celú rodinu. Je to jedna z možností pre nich, ako sa vedia dostať mimo Thajska.

Väčšinu zahraničných mužov tu balia práve z tohto dôvodu. Dostať schengenské víza je náročné. Ak dostanú pozývací list od priateľa do Európy, tak majú možnosť vycestovať z krajiny jednoduchšie. Napríklad kebyže mám priateľku z Thajska a chcem ju zobrať do Európy, tak by sme museli doložiť rôzne dokumenty na ambasádu, plus prísť spolu na slovenskú ambasádu v Bangkoku, takpovediac dokázať, že naozaj tvoríme pár. Slovenku by som chcel najmä preto, že nás spája spoločná krajina a tým pádom aj zvyky a kultúra.

Silná dvojka! Moderátorom Ruže pre nevestu bude... Foto: TV Markíza
tomáš tarr, krištof králik, Silná dvojka! Moderátorom Ruže pre nevestu bude Krištof Králik (v popredí), ktorý bude Tomáša Tarra sprevádzať na ceste za hľadaním pravej lásky.

Pri pôvodnej verzii šou doslova zľudovela veta „prijmeš moju ružu“, akú hlášku máte pripravenú vy?

Pôvodná americká verzia – The Bachelor – funguje na čarovnom „Would you accept my rose?“ a to je nemenné, čiže sa tam toho nedá veľa navymýšľať. (smiech)

Myslíte si, že je možné nájsť pravú lásku pred televíznymi kamerami?

Som celoživotný optimista. Ak by som si to nemyslel, tak by som tu nebol.

canal+ action, canal+ Čítajte aj Dobrá správa! Na Slovensko prichádza nová televízia, ponúkne exkluzívne premiéry

Čo všetko by mala mať potenciálna partnerka, ktorá by si ukradla vaše srdce?

Na ženách mi jednoznačne imponuje cieľavedomosť, inteligencia a dobrý zmysel pre humor. Potrebujem k sebe niekoho, kto je naladený tak isto pozitívne ako ja. Po vizuálnej stránke ma dokáže najviac zaujať úsmev. Pokiaľ má žena pekné zuby a úsmev, tak viem, že sa o seba naozaj stará. Po úsmeve si asi prvé všimnem oči.

Čomu sa venujete vo voľnom čase?

Vo svojom čase mám množstvo aktivít, takže sa naozaj nenudím. Najviac milujem šport a motorky, ktoré sú dá sa povedať súčasťou môjho každodenného života.

Plánujete, potenciálny, návrat na Slovensko, ak Ruža pre nevestu spôsobí divácky ošiaľ, prípadne sa Vám tu otvoria nové možnosti pôsobenia?

Pre mňa prijatie ponuky účinkovať v šou, znamenalo akúsi možnosť spojiť a znova so svojim rodným Slovenskom. Čím viac času som žil v zahraničí, tým menej dôvodov bolo vracať sa na Slovensko. Okrem rodiny, maminy a pár kamarátov ma tu už nič nedržalo. Ak by som našiel lásku na Slovensku, veľmi rád by som tu trávil viac času, avšak dvere v Thajsku neplánujem zatvárať.

Je to môj druhý domov, kde mám vybudované zázemie, prácu a kamarátov. Určite by som to riešil kompromisom. V dnešnej dobe už cestovanie problém nie je. Takže život by som videl tak pol na pol medzi Slovenskom a Thajskom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #Ruža pre nevestu #Tomáš Tarr