Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Kaley Cuoco sa vracia ako Letuška! Bála som sa nakrúcať druhú sériu, hovorí

Ako by ste opísali päť verzií Cassie?

Máme obyčajnú Cassie, Cassie v zlatých šatách, Cassie v čiernom svetri, budúcu dokonalú Cassie a nihilistickú Cassie. Na pľaci sme sa smiali, že budúca dokonalá Cassie je zo všetkých najviac vystrašená, aj keď to má v hlave najviac v poriadku a je dokonalá. Mysleli sme si, 'nie, ona má najviac problémov!“ Nechýbali mi Cassieine zlaté šaty z prvej sezóny. Chcela by som, aby zmizla. Je tam veľa zlatých šiat a obyčajná Cassie – tieto dve postavy stoja proti sebe v tejto sérii.

Netflix Čítajte aj Netflix bude mať lacnejšie predplatné! Má to však jeden malý háčik…

Na začiatku druhej sezóny sme sa stretli s „obyčajnou Cassie“. Čo nám o nej môžete povedať?

Začala úplne nový život a obrátila list, presťahovala sa do Los Angeles a je triezva a zdravo sa stravuje. Má vedľajší job ako informátorka CIA, čo si myslím, že miluje, pretože jej chýba zábava a alkohol. To je tá vzrušujúca časť jej života. Veľmi rýchlo však zistíme, že všetkým klame, a čo je najdôležitejšie, sama sebe o tom, ako sa cíti.

Ako sa naozaj cíti?

Necíti sa dobre! Vytriezvenie je cesta, ktorá je pre každého iná. Každý sa s tým inak vysporiada, ako cez to prejde a postaví sa vlastným démonom. Cassie čelí mnohým démonom. Na konci prvej sezóny má za sebou prvé dni triezvosti a myslí si, že to bude veľmi ľahké. Robí všetky veci, ktoré by v tejto fáze liečby robiť nemala – presťahuje sa, nadviaže vzťah, dostane novú prácu. Všetko z toho spravila počas prvých šiestich mesiacov!

Cassie je horúca hlava a vždy robí zlé rozhodnutia, a napriek tomu jej fandíme – prečo?

Myslím, že ľudia s ňou súcitia kvôli traume z jej života, z detstva a rodiny. Má veľa jaziev a veľa démonov, o ktorých sa tak dlho tvárila, že neexistujú. Teraz nastal čas, aby im čelila. Celá táto sezóna je o odpustení a sebaprijatí – preto sa stretáva so všetkými rôznymi časťami seba, ktoré nenávidí, ale sú tým, kým je. Všetci máme tieto časti v sebe, ktoré nemilujeme, priali by sme si byť iní. Snažíme sa to zmeniť, ale to sú znaky toho, kým sme. Cassie sa snaží všetko zlé skryť, chce ukázať len to dobré, a to nie je reálne.

Ako výkonný producent máte veľký vplyv na Cassieinu cestu?

Máme úžasný tím. Určite môj hlas má veľkú váhu v tom, ako chcem Cassie vykresliť a ako chcem, aby vyzerala a cítila sa v určitých momentoch. Bolo veľa scén, pri ktorých som si nebol istá, ako chcem, aby to skončilo na obrazovke. Či urobíme komédiu alebo naozaj temný, smutný príbeh a potom by sme sa neskôr rozhodli, čo funguje.

Sharon Stone hrá túto sezónu Cassieinu matku. Ako k tomu došlo, ako sa s ňou spolupracovalo?

Bol to divoký zážitok. Nebola na mojom zozname želaní, pretože som si ani nepomyslela, že by bola možnosť získať ju. Dostali sa k nám zvesti, ako má rada náš seriál a že by chcela hrať moju mamu a povedali sme si ‚och môj bože‘. Takže všetci boli touto myšlienkou posadnutí a chceli sa dohodnúť čo najrýchlejšie. Stále som tomu neverila, ale potom mi začala písať a volať. To, že mi Sharon Stone píše SMS, je stále tá najšialenejšia vec. Ona má veľa osobných skúseností s alkoholizmom vo svojej rodine a cítila sa veľmi blízko k tejto postave. Skončilo to neuveriteľne; nielenže sa s ňou skvele spolupracovalo ako s hercom, bola aj krásna, milá a veľmi vtipná a sarkastická. Vychádzali sme spolu naozaj dobre.

Hovorilo sa už aj o tretej sezóne?

Určite sa budeme o nej rozprávať. Myslím, že musím najskôr vidieť odozvu na druhú sériu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #HBO Max #seriál The Flight Attendant