Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nemysliteľné sa stane skutočnosťou: Do Sexu v meste sa naozaj vráti...

Ešte pred pár týždňami by sa nikto neodvážil vysloviť tvrdenie, že legendárna Samantha Jones sa objaví v Sexe v meste. Teraz je to skutočnosť!

02.06.2023 06:00
sex v meste, Foto:
Kim Cattrall konečne kývla, že na pár minút sa vráti ako Samantha Jones.
debata
televízor, televízia, ovládač, Čítajte rozhovor Komerčné televízie nič nepochopili. Nemožno všetko merať peniazmi, hovorí český veľvyslanec o vypínaní českých TV na Slovensku

Kim Cattrall napokon sa objaví v druhej sérii voľného pokračovania s názvom Ako to bolo ďalej… (And Just Like That…), ktorá bude mať premiéru 22. júna na HBO Max. Je v tom však malý háčik. Šesťdesiatšesťročná herečka, ktorá sa navždy fanúšikom do pamäte zapísala ako Samantha Jones, sa objaví iba v krátkej scéne v samotnom finále novej série, ktoré sa bude vysielať v auguste.

Cattrall sa neobjavila ani na samotnom nakrúcaní, jej jediná scéna bola špeciálne dotočená. Pointa bude spočívať v tom, že konečne bude telefonovať s Carrie. Cattrall natočila iba niekoľko viet, pričom jej výstup bude šikovne zostrihaný, aby to vyzeralo tak, že sa obe priateľky znova rozprávajú.

dunaj, Čítajte aj Dunaj sa rozlúčil ako najsledovanejší seriál tejto jari. Dojímavé finále otvorilo nové príbehy, diváci si však musia počkať

V prvej sérii bolo totiž odhalené, že Carrie a Samantha sa pohádali a Samantha sa následne odsťahovala do Londýna. Zdanlivo večné priateľstvá boli spretrhané. Tvorcovia touto dejovou linkou odkázali na reálne nepriateľstvo medzi Sarah Jessicou Parker (Carrie) a Kim Cattrall (Samantha). V pôvodnom seriáli a následných dvoch filmoch síce hrali najlepšie priateľky, no skutočnosť bola úplne iná. Práve ich nezhody mali za následok, že sa nikdy nenakrútil tretí samostatný film, pretože Cattrall sa zaťala a odmietla viac hrať Samanthu.

Action Čítajte aj Superlacný reťazec berie Slovensko útokom: Rozširuje sa rýchlym tempom, predajne otvára v ďalších dvoch mestách

V roku 2021 bolo oznámené, že sa Sex v meste opäť vráti, s novým názvom, s novými postavami, avšak už len s trojicou pôvodných postáv. Asi len málokto si vedel predstaviť, že tam nebude legendárna dračica. V prvej sérii scenáristi začali obrusovať hrany komplikovaného vzťahu dvoch herečiek, keď si Carrie iba písala so Samanthou. Keď HBO Max potvrdilo nakrúcanie druhej série, hlavný autor seriálu Michael Patrick King potvrdil, že plánuje Samanthu „ponechať“ v deji, hoci sa o nej budú ostatní len rozprávať. Naznačil však, že tentokrát nemusí zostať iba pri scenáristických vsuvkách.

zaklínač, henry cavill, the witcher, Čítajte aj Seriálový jún: Toto bude najlepší začiatok leta, aký si dokážete predstaviť!

Aby sa zaťatá herečka vrátila na pár minút k svojej postave, bolo nutné spraviť veľkú intervenciu. Samotný riaditeľ HBO sa osobne stretol s Kim Cattrall a napokon ju presvedčil na krátke hosťovanie v špeciálnom režime.

Voľné pokračovanie kultového Sexu v meste sa dočká až 11-dielnej druhej série. Pôvodne sa rátalo s desiatimi, tak ako mala prvá séria. Druhá séria HBO Max Original Ako to bolo ďalej… od producenta Michaela Patricka Kinga bude uvedená dvoma časťami v piatok 22. júna na HBO Max. Nasledujúcich deväť častí bude mať premiéru každý týždeň v piatok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #Sex v meste #Kim Cattrall #HBO Max #And Just Like That