Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kedysi top seriálová hviezda, dnes spustnutý čudák: Herec z Dva a pol chlapa je na nespoznanie

V nedávnej minulosti patril medzi najväčšie detské herecké talenty, dnes je mimo šoubiznisu a kajá sa.

08.06.2023 06:00
dva a pol chlapa, Foto:
Od konca nakrúcania Dva a pol chlapa ubehlo už 8 rokov.
debata
tv máj Čítajte aj TOP programy mája: Novinky Jojky vystrelili a vzápätí stratili divákov, RTVS bodovala s hokejom, Markíza so seriálmi

Komediálny seriál Dva a pol chlapa netreba slovenským divákom predstavovať. Dlhoročne sa u nás vysiela a bez prestávky reprízuje. Drsný humor, nemilosrdná irónia a sarkazmus, ale najmä výborne napísané postavy spravili z tohto seriálu legendu. Celkovo sa nakrútilo 12 sezón a vzniklo až 262 epizód. Počas dlhých rokov vysielania si sitkom prešiel obrovským zmenami a turbulenciami, ktoré boli spojené s odchodom hlavných postáv. Celých dvanásť rokov vydržal iba Jon Cryer alias Alan Harper.

logo TV Čítajte aj Televízie si medziročne polepšili. Aj v hokejovej konkurencii si pozíciu trhového lídra udržala Markíza

Prvým odchádzajúcim po ôsmich rokoch bol Charlie Sheen, teda úplne najhlavnejšia postava. Vygradovali tým konflikty medzi ním a showrunnerom Chuckom Lorreom. Charlie okrem seriálového bujarého života ho viedol aj v súkromí, čo sa odrazilo na problémoch pri nakrúcaní. Herec sa netajil nevraživosťou voči autorovi seriálu, ktorému došla trpezlivosť a na konci ôsmej série ho vyhodil, pričom sa ani nedotočila.

tomáš a diana, Čítajte aj Takto seriálový hit nevyzerá: Tomáš a Diana na Jojke stratili takmer polovicu divákov

Nasledujúca deviata séria poslúžila ako reštart, do rozbehnutého vlaku nastúpil Ashton Kutcher, avšak skalní fanúšikovia hovoria jasne, bez Charlieho to už nebolo ono. Dva a pol chlapa však dokázal prežiť a nakrúcalo sa ešte niekoľko rokov.

sowa, sajfa, evelyn, Čítajte aj Televízne ankety na Slovensku sú v kóme: Jojka s totálnym diváckym prepadákom

Počas desiatej série dal seriálu zbohom Angus T. Jones alias Jake, ktorý odišiel za turbulentných podmienok. Zavesil svoju dobre rozbehnutú kariéru na klinec a vstúpil do náboženského spolku. Následne zmenil aj rétoriku a tvrdil, že bol televíznym otrokom a seriál, ktorý nakrúcal bol hnus. Stiahol sa z očí verejnosti a príležitostne postoval na sociálne siete a aj to len príspevky s náboženským podtónom.

Pred časom sa fotografom podarilo zachytiť bývalého herca v uliciach a fanúšikovia Dva a pol chlapa by zostali v šoku. Seriálový Jake je na nespoznanie a asi len málokto by ho na prvý pohľad spoznal, keby prešiel okolo neho na ulici.

Takto dnes vyzerá niekdajšia hviezda Dva a pol... Foto: Profimedia
dva a pol chlapa, jake, angus jones, angus, Takto dnes vyzerá niekdajšia hviezda Dva a pol chlapa. Po Jakeovi nezostala ani stopa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dva a pol chlapa #Angus T. Jones