Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza a RTVS menia program: Poslednýkrát Brmbalík v Hornej Dolnej, ale aj kultový Únos

Televízia Markíza, ale aj verejnoprávna RTVS menia večerný program v súvislosti s nečakanou smrťou herca Dana Heribana.

24.05.2023 12:52
heriban, horná dolná, Foto:
Dano Heriban v seriáli Horná Dolná.
debata (1)

RTVS v stredu večer operatívne do programu zaraďuje kultový film Únos o 22:10 na Jednotke, vo štvrtok o 22:15 na Dvojke v televíznom zázname inscenáciu Činohry SND Polnočná omša.

heriban, horná dolná, Čítajte aj Zosnulý Heriban v slovenských seriáloch: Nezabudnuteľný Brmbalík, dojímal v Červených páskach a Druhej šanci

Na smrť obľúbeného herca zareagovala aj televízia Markíza, v ktorej najsledovanejších seriáloch Heriban dlhodobo účinkoval. Výrazné úlohy na obrazovkách Markízy stvárnil Dano Heriban aj v seriáloch Druhá šanca a Červené pásky. Aktuálne pracoval na pripravovanej minisérii pod značkou Voyo Originál s názvom Metóda Markovič: Hojer, ktorá prinesie skutočný príbeh o brutálnom sériovom vrahovi Ladislavovi Hojerovi.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Exodus českých televízií môže nastať veľmi skoro: Hovorí sa už iba o týždňoch

„Smrť Dana Heribana je šokom pre celú rodinu komediálneho seriálu Horná Dolná, ktorá sa za tie roky vytvorila medzi hercami a herečkami, produkčným tímom a všetkými fanúšikmi a fanúšičkami. Dano bol integrujúcou súčasťou úžasného hereckého štábu a jeho herecké výkony prispeli k obrovskému úspechu Hornej Dolnej, ktorá sa stala druhým najobľúbenejším seriálom v novodobej ére Slovenska. Rodine Hornej Dolnej a Markíze bude Dano nesmierne chýbať. Nech odpočíva v pokoji. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ TV Markíza.

Dano Heriban v najsledovanejších seriáloch Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Dano Heriban v seriáli Druhá šanca.

Na počesť Dana Heribana a z úcty k celému tímu Hornej Dolnej odvysiela Markíza v stredu večer o 20:30 mimoriadnou zmenou programu posledné dve premiérové časti seriálu Horná Dolná, ktoré boli nakrútené v minulom roku. Pôvodne plánovaná šou 2 na 1 z vysielania vypadáva.

Daniel Heriban Čítajte aj Šokujúca smrť herca a muzikanta Daniela Heribana. Jeho srdce nečakane dotĺklo. Mal 43 rokov

Anotácie dnešných záverečných epizód seriálu Horná Dolná:

Rapidečka
Starosta Karol (Peter Sklár) vyhrá v lotérii nový športiak. Ďurove (Dano Heriban) miesto najväčšieho frajera v dedine je ohrozené. Nevraživosť prerastie do nepriateľstva a sabotáže. Nakoniec Rapidečka zachráni česť dediny a ukáže sa, že Horná Dolná má najväčších frajerov dvoch.

Lackov sen
Lackovi (Peter Brajerčík) sa zdá sen a dedinčanom sa zase zdá, že sa Lackove sny nejakým zázrakom plnia. Pokúšajú sa Lacka zmanipulovať, aby splnil želania práve im.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Dano Heriban #TV Markíza