Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kam sa hrabú Gilmorky: Tento seriál na Netflixe totálne valcuje, na konte má rekord

Netflix potvrdil dvojité obnovenie pre svoj hit Ginny & Georgia. V prípade streamovacieho gigantu ide o rekordné obnovenie.

29.05.2023 06:00
Ginny and georgia, Foto:
Seriál Ginny & Georgia má na Netflixe istú tretiu a rovno aj štvrtú sériu!
debata
heriban, červené pásky, Čítajte aj Konšpirátori sa nezastavia pred ničím: Heriban zomrel kvôli očkovaniu. Je to úchylné, hovorí polícia

Po niekoľkých mesiacoch špekulácií o ďalšom osude je jasné, čo bude ďalej s Ginny a Gergiou. Obľúbený seriál má na konte rekordné obnovenie a tretiu a rovno aj štvrtú sériu! Druhá séria mala premiéru v januári tohto roka a niekoľko týždňov sa držal na špici sledovanosti, diváci jednoducho milujú tento netradičný seriál o toxickom vzťahu matky a dcéry.

joj, joj group, Čítajte aj Jojka využila zaváhanie Markízy: Slováci môžu dostať novú televíziu, ktorá dlhodobo chýbala

Pointa príbehu je založená na vzťahu 30-ročnej matky a svojej 15-ročnej dcéry, ktoré sú skôr kamarátkami ako tradičným chápaním vzťahu matky a dcéry. Usadia sa v gýčovom mestečku Wellsbury, ktoré síce trpí klasickým malomeštiackym syndrómom plynúcim z dobre fungujúcej ekonomiky. Rozhodne nejde o žiadny typický zapadákov, práve naopak. Je to bohaté malé mesto, kde je radosť žiť. Aspoň navonok sa tak tvári.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Exodus českých televízií môže nastať veľmi skoro: Hovorí sa už iba o týždňoch

Druhá séria sa niesla v duchu, keď Ginny zistila pravdu o svojej matke, ktorá je vrahyňou, podvodníčkou a celý jej život je založený na lži. Zaťažená novým zistením, že Kenny – jej nevlastný otec – nezomrel prirodzenou smrťou, sa teraz Ginny musí vyrovnať so skutočnosťou, že Georgia nielenže zabila, ale zabila, aby Ginny ochránila. Na druhej strane Georgia by bola radšej, keby minulosť zostala v minulosti, napokon, musí plánovať svadbu!

Primark, Nová Eurovea Čítajte aj Primark otvoril prvú predajňu na Slovensku. Investoval do nej viac ako 10 miliónov eur, takto vyzerá

Nechce sa jej veriť, že vo Wellsbury chce Georgia začať nový život, usadiť sa, vziať si starostu a konečne mať svätý pokoj. Zároveň si mladé dievča uvedomuje, že pravdu nemôžu nikomu povedať, čo len podporuje jej sebapoškodzovanie.

Nateraz je otázne, kedy sa seriál vráti k divákom, keďže hlavná hviezda – herečka Brianne Howey – je tehotná a nakrúcanie teda nepripadá do úvahy, vzhľadom na fakt, že v seriáli je tehotenstvo neprípustné. Zostáva len dúfať, že sa tvorcom podarí zrealizovať tretiu sériu do konca roka 2024. Čakanie na pokračovanie bude o to náročnejšie, keďže druhá séria končila otvoreným koncom, keď Georgiu zatkli na jej svadbe. Pred minulosťou sa jednoducho nedá ujsť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Ginny and Georgia