Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude veľký letný seriálový návrat: Najobľúbenejšie Newyorčanky poznajú dátum premiéry

Druhá séria hitu Ako to bolo ďalej... bude veľkým highlightom tohtoročného leta. Okrem dátumu premiéry novej série prichádza ďalšie prekvapenie, nové pokračovanie bude dlhšie, ako sa pôvodne myslelo.

30.05.2023 06:00
and just like that, ako to bolo ďalej, Foto:
Druhá séria Ako to bolo ďalej dorazí už 22. júna.
debata
dano heriban, horná dolná, Čítajte aj „Posledná televízna rozlúčka“ s Heribanom a Hornou Dolnou dosiahla rekord, pochoval aj svoju rapidečku

Voľné pokračovanie kultového Sexu v meste sa dočká až 11-dielnej druhej série. Pôvodne sa rátalo s desiatimi, tak ako prvá séria. Jedenásťdielna druhá séria HBO Max Original Ako to bolo ďalej… od producenta Michaela Patricka Kinga bude uvedený dvoma časťami v piatok 22. júna na HBO Max. Nasledujúcich deväť častí bude mať premiéru každý týždeň v piatok.

joj, joj group, Čítajte aj Jojka využila zaváhanie Markízy: Slováci môžu dostať novú televíziu, ktorá dlhodobo chýbala

Vie sa, že sa do deja vráti postava Aidana, druhej najväčšej lásky Carrie. Špekuluje sa, ako bude zakomponovaná postava Samanthy do deja, hlavný showrunner sa nechal počuť, že neodmysliteľná súčasť Sexu v meste bude neoddeliteľnou súčasťou tejto série, hoci sa neráta s návratom herečky Kim Cattrall.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Exodus českých televízií môže nastať veľmi skoro: Hovorí sa už iba o týždňoch

Zápletky sú síce utajené, jedno je isté. Carrie bude znova hľadať lásku po smrti pána Božského (Chris Noth) počas prvej série Ako to bolo ďalej… Tvorcovia sľubujú, že prichádzajúca séria sa bude ďaleko viac podobať pôvodnému Sexu v meste. Prvá séria spin-offu bola prekvapujúca v tom, že mala úplne inú atmosféru, vzhľadom na fakt, že na začiatku zomrela jedna z hlavných postáv. Epizódy sa dlho niesli v temnejšom duchu a aj toho humoru nebolo veľa. Teraz sa to má zmeniť.

Carrie pochovala svoju životnú lásku, no na lásku nikdy nerezignovala. Druhá séria bude v znamení pozitívnej nálady a hľadania ďalšej spriaznenej duše. A Carrie rozhodne nebude sama. Bude mať pri sebe svoje dlhoročné priateľky, ale aj tie nové, ktoré stretla v prvej sérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #HBO Max #And Just Like That