Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Po kriminálkach prichádza z Česka komediálny seriál. Nakrútil ho režisér Cuky Luky Filmu

Seriálovú novinku uvedie čoskoro televízia Prima PLUS.

24.05.2023 06:00
Agrometal Foto:
Záber zo seriálu Agrometal.
debata
tomáš a diana Čítajte aj Pripravte sa na novinku: Jojka štartuje nový seriál, vysielal sa v 30 krajinách sveta

Česká skupina Prima už tento rok uviedla viacero nových titulov, ktoré mohli slovenskí diváci vidieť na stanici Prima PLUS. Tentokrát po niekoľkých rodinných či kriminálnych seriáloch prichádza s iným žánrom. Sľubuje seriál plný originálnych a vtipných situácií, humorných zveličení a zábavy.

Zábery zo seriálu Agrometal Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Agrometal.

Pod taktovkou režiséra Karla Janáka (LOVEnie, Dôverný nepriateľ, Cuky Luky Film) vznikol osemdielny komediálny seriál Agrometal z prostredia dediny. Už samotný názov, ktorý spája zdanlivo nespojiteľné, naznačuje podstatu hlavnej témy seriálu. Príbeh sa odohráva vo fiktívnej českej dedinke Čertice. Čo je však v tejto dedine neobyčajné, je hlavný hrdina Lukyn, ktorého stvárňuje Lukáš Příkazký.

víťaz, hajdu, chýlková Čítajte aj Už to vyzeralo tak, že tento slovenský seriál je prekliaty: Teraz sa konečne dočká premiéry

„Postava, ktorú hrám, má problém, pretože prešvihne výročie svadby. Na čerpacej stanici následne vidí plagát, ktorý informuje o súťaži amatérskych kapiel. Hlavným lákadlom je však to, že víťaz súťaže získa motorku. Lukynovi sa to zdá ako geniálny nápad a myslí si, že prípadná výhra by vyžehlila problémy s jeho manželkou,“ približuje herec príbeh seriálu.

Zem spieva Čítajte aj RTVS pripravuje na jeseň novinku: Chce nadviazať na úspech Zem spieva, teraz však bude „spievať“ voda

Plán to je jednoducho dokonalý. Jediný problém je, že Lukyn žiadnu kapelu nemá. Dokonca ani na nič nevie hrať. Lenže to by nebol Lukyn, neohrozený mládenec z českej dediny, aby si s niečím takým neporadil. Podstatné je, že má v Čerticiach dosť dobrých kamarátov a tí ho podporia.

Pozrite si prvé upútavky na seriálovú novinku:

„Práca na tomto seriáli je veľká radosť, a to nielen preto, že režisérom je môj manžel Karel Janák. Máme super vtipný scenár a skvele fungujúce obsadenie. Diváci sa rozhodne majú na čo tešiť,“ hovorí producentka seriálu Romana Goščíková, ktorá v seriáli stvárni aj jednu z komediálnych postáv.

„Ja by som si prial, aby si tento seriál diváci hlavne užili. Mojou úlohou bolo osloviť široké publikum, aby si tam skrátka každý našiel to svoje, a veľmi dúfam, že sa nám to podarí,“ dodáva režisér Karel Janák.

Eurovea II Čítajte aj Nová Eurovea je pripravená na otvorenie. Gastrozóna v novej pasáži nemá na Slovensku obdobu

Diváci sa môžu tešiť okrem Lukáša Příkazkého aj na Kristínu Leichtovú, Petra Stacha, Jaroslava Plesla, Matúša Rumla, Patríciu Pagáčovú, Ondřeja Malého, Petra Čtvrtníčka, Andreu Růžičkovú, Milana Šteindlera a mnoho ďalších. Premiérovú epizódu komediálneho seriálu Agrometal uvedie televízny kanál Prima PLUS v sobotu, 10. júna o 21.30 hod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Janák #Prima PLUS #české seriály