Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto je na míle ďaleko od úspechu Teórie veľkého tresku: Koniec iba po troch rokoch

Niekdajšia hviezda obľúbeného sitkomu to skúsila s vlastným seriálom. Úspech to však nebol.

24.05.2023 06:00
call me kat, mayim bialik, Foto:
Skupinka, ktorá mala zabaviť. Nezabavila.
debata
tomáš a diana Čítajte aj Pripravte sa na novinku: Jojka štartuje nový seriál, vysielal sa v 30 krajinách sveta

Po skončení Teórie veľkého tresku sa jednotliví herci vrhli do nových projektov. Niektorí z nich zostali plynule na obrazovkách, niektorí zmizli. Najviac sa darí Kaley Cuoco alias Penny, ktorá účinkuje v seriáli Letuška, popritom sa venuje aj iným projektom. Nezaháľal ani Jim Parsons (Sheldon), kvôli ktorému celý seriál skončil. Po dvanástich rokoch požiadal tvorcov, aby Sheldona z deja odstránili, tí sa rozhodli radšej seriál ukončiť. Parsons drží svoje slovo a spred kamery sa skryl za ňu. Produkuje filmy, ale aj seriály. Týmto spôsobom vznikol aj sitkom Call Me Kat, do ktorého obsadil práve Mayim Bialik (Amy).

víťaz, hajdu, chýlková Čítajte aj Už to vyzeralo tak, že tento slovenský seriál je prekliaty: Teraz sa konečne dočká premiéry

Call Me Kat je príbeh o 39-ročnej Kat, ktorá je čudná vo všetkých životných smeroch. Dôležitým faktom je, že si je toho vedomá, no akosi sa sama so sebou zmierila a prestala riešiť okolie. No pre jej matku je sklamaním a neustále jej podsúva fakt, že je naozaj čudná.

Eurovea II Čítajte aj Nová Eurovea je pripravená na otvorenie. Gastrozóna v novej pasáži nemá na Slovensku obdobu

Všetko sa zmení, keď do života Kat napochoduje jej spolužiak zo strednej školy Max (Cheyenne Jackson). Tomu sa rozpadol život, rozviedol sa a začína odznova ako čašník. Samozrejme pred rokmi bol hviezdou strednej školy a nenašlo by sa dievča, ktoré o ňom nefantazíruje. Kat nebola výnimkou. Pochopiteľne, v tom čase ani len netušil, že Kat existuje. Bol zaneprázdnený hviezdami školy. Život mu nachystal nové výzvy.

geissenovci, Čítajte aj Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou: Mladé Geissenky konečne dačo pochválili. Ako sa rozlúčili so Slovenskom?

Lenže prvá séria sa rozhodne nepodarila. Scenár, ale aj celkové prevedenie bolo skôr trápne ako vtipné. Televízia FOX sa však hviezdneho seriálu nechcela vzdať. Druhá séria dostala nových showrunnerov, ktorí mali napraviť chyby z minulosti. Čiastočne sa to aj podarilo, keďže seriál „prežil“ do tretej série, ktorá sa dovysielala len pred pár týždňami.

Zem spieva Čítajte aj RTVS pripravuje na jeseň novinku: Chce nadviazať na úspech Zem spieva, teraz však bude „spievať“ voda

Televízia FOX však stopla ďalšiu výrobu a nové časti už nevzniknú. Tretiu sériu si v priemere pozrelo iba čosi vyše dvoch miliónov. Čísla oproti druhej sérii klesli o 33% a už vtedy seriál lavíroval na hranici zrušenia.

„Sme veľmi hrdí na Call Me Kat,“ uviedol zástupca Fox vo vyhlásení. „Ale, žiaľ, odozva publika nebola taká silná, ako sme dúfali. Sme vďační za spoluprácu a celým štábom za oddanosť Call Me Kat.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mayim Bialik #Call Me Kat